Verbindt mensen en idee├źn

Filmclub zoekt versterking

De Fontein | Vacature nr. 11974

Taken en werkzaamheden

Iedere maand, op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur, wordt in De Fontein een speelfilm vertoond voor mensen uit de buurt. Het onderwerp van de film wordt telkens kort ingeleid en na afloop is er de mogelijkheid om na te praten. Wij zouden ons aanbod graag uitbreiden naar een maandelijkse donderdagavond. Hiervoor zoeken wij versterking van onze filmclub die momenteel uit vier personen bestaat. De taken en werkzaamheden bestaan uit:

  • Het gezamenlijk klaarzetten van de ruimte.
  • Het ontvangen en informeren van de gasten.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Enthousiast.
  • Betrouwbaar.
  • Enige passie voor film.
  • Beschikbaar op donderdagavonden.

Interessant of leuk aan deze vacature

De Protestantse wijkgemeente De Fontein (te Selwerd, Groningen) is in ontwikkeling; van wijkgemeente naar buurtkerk. Het doel is om actiever aanwezig te zijn in de buurt en samen met de buurtbewoners diverse activiteiten te ondernemen die zich richten op de verbinding en het samenzijn.

Extra informatie

Geïnteresseerd? Ben of ken jij iemand die ons hierbij kan helpen? Spreekt het je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen een gedreven, hecht team van inspirerende en betrokken mensen? Dan is dit het moment om te reageren!
Voor meer informatie over De Fontein, haar plannen en deze functie neem contact op met Ruth Pruis, projectmedewerker transitieplan.

Vrijwilligerswerk
onkostenvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 1 uur, maximaal 2 uur
Ja
dinsdagmiddag, donderdagavond
Protestantse wijkgemeente De Fontein

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Mevr. Ruth Pruis
r.pruis@defontein.info
0505731188
Mobiel: 0617984737

Informatie over de organisatie

De Fontein
Eikenlaan 255
9741 EZ Groningen
Website: https://defontein.info/

Doelstelling organisatie

De Protestantse wijkgemeente De Fontein is in ontwikkeling; van wijkgemeente naar buurtkerk. Het doel is om actiever aanwezig te zijn in de buurt en samen met de buurtbewoners diverse activiteiten te ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

De Fontein verbindt: Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Welke ervaringen delen we met elkaar? Wat geeft ons leven zin en betekenis? In De Fontein is er ruimte voor verbinding en aandacht voor wat me... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht