Verbindt mensen en idee├źn

Tuinteam-medewerker

WerkPro, Stee in Stad | Vacature nr. 12003

Taken en werkzaamheden

Het GroenHuis is een nieuw project binnen de Korrewegwijk. Hier worden werkplekken gecreeërd waar mensen uit de wijk zich kunnen inzetten voor een groene en duurzamere wijk. Als tuinier zet je je in om de buitenruimte hiervoor in te richten en mooi te houden. Tevens zal jij je inzetten voor een groenere wijk. Denk hierbij aan:

  • Het onderhouden van tuinen.
  • Het aanleggen van groenstroken.
  • Moestuinieren.
  • Compostbakken maken, etc.
  • Groene zaken die we samen gaan aanpakken!

Vaardigheden en kwaliteiten

Heb jij groene vingers? Wil je graag dingen mooi maken? En vind je het leuk om creatief te zijn? Dan zou het tof zijn als jij wilt meewerken aan dit project! We zijn een bont gezelschap van allemaal verschillende mensen. Dit betekent dat we het fijn vinden als je in teamverband kan werken en open naar elkaar bent, zodat we er samen wat moois van kunnen maken!
Samen kijken we vooral naar waar jou kwaliteiten liggen en hoe je deze kan inzetten en ontwikkelen. Je hoeft niet super goed in iets te zijn, jouw aanwezigheid en inzet is al meer dan genoeg. Samen kijken we hoe we het voor jou een mooie plek kunnen maken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je bent onderdeel van een startend wijkproject. Al je ideeën en vaardigheden zijn welkom! Er is een kersvers team aan het ontstaan van harde werkers, ieder op zijn eigen manier. Er hangt een ongedwongen sfeer en door samen iets moois op te bouwen blijft iedereen gemotiveerd. Samen zetten we iets moois neer voor elkaar en de wijk!

Extra informatie

Het GroenHuis is voor en door de wijk wat betekent dat er in overleg ook ruimte is om samen aan de slag te gaan met je eigen idee.
Het is een broeinest voor duurzame en groene ideeën die een positieve invloed hebben op de wijk.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
vrijwilligerscontract
Voor onbepaalde tijd
minimaal 2 uur, maximaal 24 uur
Nee
Madoerastraat 20, Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
0505779896
Mobiel: 0611689000

Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: http://www.werkpro.nl

Doelstelling organisatie

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Binnen de Indischebuurt/Korrewegwijk zij er twee projecten: Het Wijkhotel Stee in Stad; wat als doel heeft om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korreweg... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht