Link050

Inbrengmedewerker goederenontvangst

Spoed
Kringloop+ • vacature nr. 12857

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. Wij zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je voor €15 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van werkbegeleider Jesse. Deze vrolijke werkbegeleider kan, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Taken en werkzaamheden

Bij de inbreng werk jij misschien wel op de belangrijkste werkplek van onze kringloop. Want wat zijn wij blij met alle mensen die spullen brengen naar onze kringloop! En dan moet het contact met de inbrengers heel goed zijn. Als medewerker die de spullen aanneemt moet je zeer vriendelijk kunnen zijn. De inbrenger wil soms even vertellen wat ze allemaal bij zich hebben en daarom moet je ook goed kunnen luisteren. Ben jij die geduldige en vriendelijke medewerker? Dan zoeken wij jou!

Taken en werkzaamheden

  • Je neemt spullen aan die mensen komen brengen voor de winkel.
  • Je registreert de goederen en je sorteert ze voor de verschillende afdelingen.
  • Daarnaast breng je meubels naar de winkel.
  • Het tillen van meubels maakt onderdeel uit van deze functie.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Omdat mensen de moeite nemen om spullen bij ons te brengen vinden wij juist op deze plek klantvriendelijkheid heel belangrijk.
  • Je bent sociaal en je staat klanten vriendelijk te woord.
  • Je kunt de ingebrachte goederen selecteren op kwaliteit.

Extra informatie

Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.

Informatie over de vacature

Soort vacature Participatiebaan
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 38 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Diamantlaan 1

Informatie over de organisatie

Kringloop+
Diamantlaan 1
9743 BA Groningen
Website: https://kringloopplus.nl/kombijonswerken/

Print