Verbindt mensen en ideeën

Medewerker Transport

Mamamini Kringloopwinkels | Vacature nr. 12870

Taken en werkzaamheden

Als medewerker van de Transportafdeling zorg je ervoor dat spullen bij onze donateurs worden opgehaald en dat gekochte spullen bij klanten worden bezorgd.

  • Chauffeur:
    Als chauffeur ben je het aanspreekpunt voor onze donateurs en klanten. Een flinke dosis klantvriendelijkheid is dus nodig. Daarnaast kun je goed tegen veranderende en onverwachte situaties. Je gaat zorgvuldig met goederen om, je hebt logistiek inzicht en enige stratenkennis. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk voor deze functie. Voordat je als chauffeur aan de slag kan, rijd je eerst enige tijd mee als bijrijder op onze bussen. Om op onze bussen te mogen rijden heb je rijbewijs B of BE nodig.
  • Bijrijder:
    Om bijrijder te worden heb je geen rijbewijs nodig. Je moet gevoel hebben voor het vinden van routes, zodat je de chauffeur kan ondersteunen. Daarnaast moet je geen rugklachten hebben, want tillen en sjouwen van spullen is een belangrijk deel van je taken. Tenslotte heb je veel contact met klanten en daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent klantvriendelijk.
  • Je kunt zorgvuldig werken.
  • Logistiek inzicht.

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Je rijdt rond en ziet veel van de stad.

Extra informatie

https://www.mamamini.nl/werken/vacatures/chauffeur/

Participatiebaan
WA-verzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Nee
Noorderbinnensingel 100

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Manuela Rauwerda
werk@mamamini.nl
Mobiel: 0627238052

Informatie over de organisatie

Mamamini Kringloopwinkels
Noorderbinnensingel 100
9712 XJ Groningen
Website: http://www.mamamini.nl

Doelstelling organisatie

Winst uitkeren aan goede doelen, mensen met weinig geld een ruime keuze bieden aan goedkope spullen. Milieubewust, bruikbare spullen redden van de stort en wat niet verkoopbaar is, gescheiden afvoeren... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Stichting Mamamini is met vier vestigingen en circa 250 medewerkers het grootste zelfstandige kringloopbedrijf in de stad Groningen. Opgericht in 1989. Kijk op www.mamamini.nl. De werkzaamheden die wi... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht