Verbindt mensen en ideeën

Winkelmedewerker

GoudGoed Kringloop door WerkPro | Vacature nr. 13004

Taken en werkzaamheden

De kringloopbedrijven van GoudGoed zamelen bruikbare goederen in. Goederen worden afgeleverd bij inbrengpunten of worden (gratis) opgehaald. Alles wat nog bruikbaar is wordt gesorteerd en indien nodig gerepareerd. De artikelen worden geprijsd en verkocht in een van de GoudGoed kringloopwinkels.
Wij zoeken een betrouwbare, flexibele medewerk(st)er met een klantvriendelijke houding. We zoeken iemand die in staat is om enigszins zelfstandig te werken; vooral op de middagen want dan is het drukker in de winkel. In de ochtenden werk je samen zodat er wel contact is met de collega's in het team. 

  • Kassawerkzaamheden.
  • Klanten te woord staan.
  • Kleding inhangen.
  • Prijzen van kleingoed. 
  • Het netjes houden van de winkel.
  • In een participatiebaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Wij vinden een klantvriendelijke houding belangrijk.
  • Affiniteit met verkoopwerkzaamheden is belangrijk.
  • Je werkt in een team met meerdere gezellige collega's.
  • We zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid die ook rekening kan houden met de rest van het team.

Als je reageert krijg je een korte kennismaking. Als er tijdens dit gesprek een klik of goed gevoel onstaat gaan we verder. We moeten het daarna gaan hebben over een goed inwerkprogramma. Je kunt je eigen wensen natuurlijk ook aangeven. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt bij Goudgoed in een team van mensen die rekening houdt met elkaar. Je bent onderdeel van een groep mensen die samen een winkel draaien. Mensen komen bij ons werken om lekker samen bezig te zijn.

Als vrijwilliger heb je het niet direct door omdat vrijwilligers vrij zelfstandig kunnen werken, maar Goudgoed besteed haar geld aan de zorg voor mensen en de zorg voor het milieu. Dat zijn de twee doelstellingen van GoudGoed. GoudGoed heeft geen winstoogmerk en is onderdeel van stichting WerkPro, waar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid en opgeleid. Voor iedereen geldt dat een structurele bezigheid de kans op een reguliere baan toeneemt. Mensen zetten werkende-weg stappen naar zelfstandig leven, wonen en werken. De begeleiding is gericht op versterken van individuele mogelijkheden en een betere arbeidsmarktpositie.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat jij als vrijwilliger leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je graag wil bereiken als persoonlijke stap.

Wij als Goudgoed zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als er een begeleidingsvraag is die verder gaat dan het inwerken is dat helemaal geen probleem; we zoeken dan naar trajectfinanciering, bv uit de WMO, die nodig is om de extra begeleiding van te kunnen betalen. Een participatiebaan is natuurlijk ook mogelijk als de kandidaat aan de voorwaarden van de gemeente Groningen voldoet. 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Geschikt voor nieuwkomers
WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 16 uur, maximaal 32 uur
Nee
GoudGoed

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Bastiaan van Vliet
b.vanvliet@werkpro.nl
Mobiel: 0627260545

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Doelstelling organisatie

GoudGoed kringloop heeft als lijfspreuk  “Kringloop met kansen” dat gaat over spullen en mensen. Bruikbare unieke spullen voor leuke prijzen! Bij GoudGoed wordt 90% van alle inbreng ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

WerkPro is een brede welzijnsorganisatie die zich bezighoudt met werk en maatschappelijke dienstverlening. We bieden allerlei activiteiten voor mensen die op eigen houtje (nog) geen reguliere werkplek... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht