Klusteam voor de wijk

Spoed
WerkPro Het Groenhuis • vacature nr. 13007

Taken en werkzaamheden

Houd je van aanpakken, gezelligheid en andere mensen helpen? Dan hebben wij voor jou een passende werkplek. Op dit moment helpen we mensen die bijvoorbeeld moeite hebben om zelf het grofvuil naar de stort te brengen, we halen spullen op voor de kringloopwinkel in het GroenHuis of kleine klusjes bij de mensen thuis of in de tuin. De werkzaamheden zullen er als volgt uit zien:

  • Je haalt grofvuil op bij mensen met de bus of elektrische bakfiets (jij of je collega heeft een rijbewijs, is dus niet verplicht)
  • Een keer grasmaaien of een muurtje verven
  • Of andere klussen in of rondom huis bij mensen

Deze werkzaamheden zullen in samenwerking met de buurconcierge zijn. Als je geinteresseerd bent kom ik graag met je in contact.

Vaardigheden en kwaliteiten

Samen kijken we vooral naar waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kan inzetten en ontwikkelen. Je hoeft niet supergoed in iets te zijn, je leert van collega's of brengt zelf specifieke klusvaardigheden mee. Jij krijgt de klussen die bij jou passen. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Je bent onderdeel van wijkbedrijf het GroenHuis. Dit bestaat uit meerdere werkzaamheden, je hebt een team van veel verschillende mensen. Er is een kringloop, reparatiecafé, houtafdeling, moestuinen en meer. 

Extra informatie

Rijbewijs is niet nodig, maar wel handig. Ook met twee linkerhanden mag je contact op nemen! Samen kijken we naar wat wel kan. 

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Het GroenHuis

Informatie over de organisatie

WerkPro Het Groenhuis
Madoerastraat 20
9715 HG Groningen
Website: https://wijkbedrijfhetgroenhuis.nl/

Print