Link050

Medewerker naaiatelier

Nais door WerkPro • vacature nr. 13069

Interessant of leuk aan deze vacature

Je bezorgt niet alleen jezelf maar ook anderen een leuke dag!Omdat je het leuk vindt om met textiel te werken vermaak je je hier prima; er is veel mogelijk.
Als je een stukje ondersteuning nodig hebt met betrekking tot taal of iets anders, is dat er ook aanwezig.

Taken en werkzaamheden

Als ateliermedewerker ben je samen met anderen bezig met het maken van mooie textielproducten.
Die anderen zijn mensen die zich bij werkpro hebben aangemeld omdat ze behoefte hadden aan zingeving en/of dagbesteding. Zij hebben enige begeleiding nodig om de dagen op een leuke zinvolle manier door te komen. Van een vrijwilliger verwachten we dat er geen extra aandacht nodig is. Onze vrijwilligers dragen bij aan de doelen van het project zonder de begeleiding te vragen die kenmerkend is voor de rest van deelnemers van werkpro. De projectleiding is er blij mee, want hoe meer mensen meehelpen om de producten van het atelier te maken, hoe leuker het wordt.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent handvaardig in textiel.
  • Je vindt het leuk om met anderen te werken en anderen iets te leren.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt, waar je naar toe wilt groeien, wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als tijdens dit gesprek duidelijk wordt dat er ook na de inwerktijd tijdens het werken (te) veel begeleiding nodig is willen we graag de mogelijkheid met je bespreken om een WMO indicatie voor dagbesteding te onderzoeken. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding, en kunnen we nog beter ons best doen om een werkplek passend te maken. We willen immers beide tevreden kunnen zijn over je werkplek en je werkzaamheden.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie We zitten bij Goudgoed aan het Damsterdiep

Informatie over de organisatie

Nais door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: https://ditisnais.nl/

Print