Link050

Allround medewerker

De Beestenborg • vacature nr. 13122

Interessant of leuk aan deze vacature

Kinderboerderij de Beestenborg bestaat meer dan 30 jaar. Er wonen veel boerderijdieren bij ons, namelijk geiten, schapen, pony’s, ezels, varkens, alpaca’s, kippen, eenden en pauwen. Daarnaast hebben we gezelschapsdieren zoals konijnen, cavia’s en een volière. We hebben een theehuis en een grote speeltuin. Ook is er een vlindertuin en heeft onze imker bijenkasten. De Beestenborg is zeven dagen per week open voor publiek en we trekken vele bezoekers en bezoekertjes. Van maandag tot vrijdag is overdag de zorgboerderij de Golden Raand aanwezig met cliënten.

De beheerders van de Golden Raand zijn je aanspreekpunt en zij zijn eindverantwoordelijk voor dieren en de boerderij doordeweeks. In het weekend is het bestuur van de Beestenborg je aanspreekpunt.

Taken en werkzaamheden

  • Het werk bij de Beestenborg bestaat uit het verzorgen van de dieren, eten en water geven, uitmesten van de stallen en schoonmaken van de weides.
  • Daarnaast is er regelmatig onderhoud nodig aan stallen, hekken of zijn er andere klussen.
  • De kinderboerderij heeft een theehuis waarbij klanten bediend worden en er is een grote speeltuin.
  • Wij proberen onze bezoekes ook dierenactiviteiten te bieden, zoals ponyritjes, meehelpen met voeren of andere educatieve activiteiten. Bij de Beestenborg worden een aantal keer per jaar kinderactiviteiten georganiseerd, zoals het schaapscheerdersfeest, een paasactiviteit en de kerstmarkt.

Vaardigheden en kwaliteiten

In onderling overleg zal gekeken worden welke werkzaamheden het beste aansluiten bij het individuele traject.

Extra informatie

De diensten bij de Beestenborg zijn doordeweeks van 9 uur tot 13 uur of van 13 uur tot 17 uur. In het weekend van 9.30 uur tot 13 uur en 13 uur tot 17 uur. Tijdens de participatiebaan draai je ook diensten in het weekend, 2 keer per vier weken.

Informatie over de vacature

Soort vacature Participatiebaan
Voorzieningen WA-verzekering, vrijwilligerscontract, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 16 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Akeleiweg 69

Informatie over de organisatie

De Beestenborg
Akeleiweg 69
9731 JB Groningen
Website: http://www.debeestenborg.nl

Print