Link050

Tekstschrijver / Redactielid De Riepe

Studio SpinLink; Multimedia door WerkPro • vacature nr. 13246

Interessant of leuk aan deze vacature

Redactielid Arnold de Meijer aan het woord:
‘Als redacteur van Straatmagazine De Riepe, heb ik het voorrecht om veel hele mooie mensen te mogen ontmoeten. Hun levensverhalen schrijf ik op en publiceer die in De Riepe. Daardoor, tenminste dat denk ik, draag ik bij aan meer begrip voor de onderbelichte kant van de samenleving. Ik geef ze niet alleen een stem, maar ook een gezicht. Ieder mens is de moeite waard. We moeten alleen de moeite doen om ieder mens vooral als medemens te willen zien. Wat is er nu mooier dan elkaar een beetje helpen. Mijn levensmotto is dan ook: Als we elkaar allemaal vasthouden, valt er niemand om,’

Taken en werkzaamheden

Studio SpinLink is een jonge, dynamische multimediastudio in Groningen en werkbedrijf aangesloten bij stichting WerkPro. Het is onze missie om creatieve mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om (weer) aan de slag te gaan.

Een belangrijk onderdeel van vrijwel alle producten die wij maken is tekst. Veel van onze aandacht gaat uit naar het schrijven van teksten voor straatmagazine De Riepe en daar is deze vacature met name op gericht. Als tekstschrijver voor de Riepe krijg je de opdracht om teksten te herzien of te herschrijven, interviews af te nemen en te redigeren maar ook om zelfstandig een tekst te schrijven.

Bij ons kan je in een veilige omgeving aan de slag met jouw creatieve interesses of talenten. Naast tekst schrijven voor de Riepe mag je altijd ook meedenken over teksten voor flyers, folders, magazines, websites en social media. Je krijgt hierbij de ruimte om in je eigen tempo te werken aan opdrachten. Meedoen met Studio SpinLink is een mooie kans om weer in een werkritme te komen, andere creatievelingen te leren kennen en werkervaring op te doen.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Creatief.
  • Zelfstandig.
  • Orgineel en een oor voor detail.
  • Belangrijk is dat je iemand bent die geïnteresseerd is in het verhaal 'er achter'.

Extra informatie

Enthousiast geworden? Laat het ons weten, dan gaan we graag met je in gesprek!
Neem contact op met Dominique, mail d.krauts@werkpro.nl of bel 06 114 781 11.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
Voorzieningen ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 2 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
maandagochtend
Locatie Maandagochtend is een gezamenlijk overleg aan de Protonstraat. Verder kan alles in overleg.

Informatie over de organisatie

Studio SpinLink; Multimedia door WerkPro
Protonstraat 6
9743 AL Groningen
Website: https://spinlink.nl/

Print