Link050

Looptrainer

Groningen Atletiek • vacature nr. 13398

Interessant of leuk aan deze vacature

Groningen Atletiek is de grootste atletiekvereniging van het noorden waarbij alle aspecten van de atletiek worden beoefend. Zowel op de baan als daarbuiten. Veel van onze leden richting zich op het hardlopen, van jong tot oud en van beginner tot ervaren marathonloper. Naast hardlopen op de baan en weg is er ook een wandelgroep en zijn we begonnen met trail-running. Op basis van een persoonlijk profiel wordt gekeken bij welke groep er het beste gelopen worden. Naast de trainingen is Groningen Atletiek betrokken bij evenementen zoals de stadsparklopen, Bommen Berend loop en de Martini Marathon. Als trainer kom je in een enthousiast, gemotiveerd en ervaren team te werken met mensen die allemaal een passie voor hardlopen delen.

Taken en werkzaamheden

Om onze sporters goed te kunnen begeleiden zijn wij op zoek naar trainers voor de loopgroepen. Er wordt voornamelijk in het Stadspark getraind en aanvullend ook op de atletiekbaan. Er zijn meerdere groepen met verschillende doelen en niveau's. Je bereid de training van jouw groep voor, begeleid de sporters tijdens de training waarbij je motiveerd, zorgt voor de technische ontwikkeling en oog hebt voor ieders veiligheid. Na de training is er ruimte voor een gezellige nazit.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent minimaal 1x per week beschikbaar.
  • Je bent in staat om een groep lopers te begeleiden.
  • Je beschikt over een trainersopleiding niveau 2 (assistent-trainer), niveau 3 (trainer) of vergelijkbare kwalificatie of bent bereid dit te halen.
  • Je hebt een passie voor hardlopen en wilt je kennis en ervaring op andere lopers overbrengen.
  • Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen.

Extra informatie

Bij interesse in deze vacature gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden op basis van jouw beschikbaarheid en ervaring.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Atletiekbaan en omliggende Stadspark

Informatie over de organisatie

Groningen Atletiek
Mulock Houwerlaan 25
9727 KG Groningen
Website: https://www.groningenatletiek.nl

Print