Interessant of leuk aan deze vacature

Als vrijwilliger bij een van onze locaties in de binnenstad van Groningen maak je kennis met mensen die door omstandigheden de regie over hun leven zijn kwijtgeraakt. Bij Wender bieden we voor hen een veilige, vertrouwde plek waar ze kunnen bouwen aan hun toekomst en hun talent kunnen (her)ontdekken.

Je komt in een dynamisch team waar je aan een buddy wordt gekoppeld die jouw wegwijs maakt in onze organisatie. Naast de vrijwilligerscoördinator, is de buddy jouw vaste aanspreekpunt in het team.
Daarnaast ontvang je dankbaarheid van bewoners en mooie, waardevolle ontmoetingen. Je kunt echt iets betekenen voor een ander. Drie keer per jaar organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst met interessante onderwerpen en je kunt gebruik maken van aanvullende trainingen zoals Motiverende Gespreksvoering en SCORE (handelen bij ongewenst gedrag).

Taken en werkzaamheden

Door jouw inzet gaan onze bewoners creatief bezig. Bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren zoals koken, schilderen, tekenen of een uitje. Zo help je ze bij het opbouwen van ritme in hun dag. Of je bent bijvoorbeeld handig met computers en helpt anderen daarbij.
Wij denken graag met je mee in wat mogelijk is.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je staat stevig in je schoenen denkt in mogelijkheden. Daarnaast vind je het leuk om met mensen om te gaan en ben je in staat om een vertrouwensband op te bouwen.

Extra informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marry Bouma (managementassistent) via m.bouma@wender.nl of 06 3090 8900.
Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link. Verhalen van onze cliënten lees je hier.
Reageren?
Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw motivatie naar m.bouma@wender.nl

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Beschermd wonen locatie

Informatie over de organisatie

Wender
Schoolstraat 3
9712 JP Groningen
Website: https://wender.nl

Print