Link050

Begeleider bij Welzinnsactiviteiten ouderenzorg | De Dilgt

ZINN ouderenzorg • vacature nr. 13561

Interessant of leuk aan deze vacature

Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van het welzijn van de bewoners. Samen maken we een afwisselend activiteitenaanbod mogelijk. Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Taken en werkzaamheden

Als vrijwilliger bij de activiteiten van WelZINN heb jij afwisselende taken. Zo zorg jij er samen met andere vrijwilligers voor dat alles klaargezet wordt en dat de bewoners bij binnenkomst een kopje koffie of thee ontvangen. Tijdens de activiteit zorg je ervoor dat de activiteit goed draait en dat de bewoners tevreden zijn en aandacht krijgen. Naderhand zorg jij er samen met andere vrijwilligers voor dat alles wordt opgeruimd en sluiten jullie gezamenlijk de activiteit af.

WelZINN biedt een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. We organiseren terugkerende activiteiten, organiseren themaweken en nemen deel aan verschillende projecten. Vrijwilligerswerk binnen de ouderenzorg is ontzettend divers!

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent enthousiast, betrokken en mensgericht.
  • Je staat graag voor anderen klaar.
  • Je werkt graag met groepen.

Extra informatie

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij ZINN? Mail ons dan: vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl.
Gelijk solliciteren? Leuk! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via www.zinnzorg.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Woonzorglocatie De Dilgt in Haren

Informatie over de organisatie

ZINN ouderenzorg
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Print