Link050

Penningmeester

Mamamini Kringloopwinkels • vacature nr. 13595

Interessant of leuk aan deze vacature

Mamamini is al sinds 1989 een begrip in Groningen en met 4 winkels, zo'n 200 vrijwilligers en 20 mensen met een dienstverband niet meer weg te denken uit de stad. Wij bieden een betekenisvolle werkplek voor velen, voorkomen dat er een heleboel spullen weggegooid worden en door deze spullen te verkopen, kunnen wij stichtingen en verenigingen financieel ondersteunen met het Goededoelenfonds. We zijn dus goed dóór en vóór Groningen.

Taken en werkzaamheden

Mamamini zoekt enthousiaste penningmeester met hart voor maatschappelijk ondernemen.

Het onbezoldigde bestuur bestaat uit 5 leden en is onlangs in vernieuwde samenstelling van start gegaan. De ambitie is om een bestuur op afstand te zijn, dat 8 tot 10 keer per jaar bijeenkomt. De vergaderingen worden inhoudelijk voorbereid door het managementteam. De komende tijd ligt de focus op het ontwikkelen van een langetermijnstrategie om zo goed te kunnen inspelen op de nieuwe trends rond kringloopwinkels.

Vaardigheden en kwaliteiten

Taken

De penningmeester is verantwoordelijk voor de begroting, het financieel beleid en is sparringpartner voor de financieel manager en het bestuur. De penningmeester heeft geen uitvoerende taken. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in een middelgrote organisatie of bedrijf. Gelet op de samenstelling van het bestuur zou het fijn zijn als de penningmeester ook ervaring in het bedrijfsleven heeft.

Extra informatie

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar bestuur@mamamini.nl, je wordt dan teruggebeld door één van de bestuursleden.
Denk je de geschikte kandidaat te zijn voor deze vrijwillige functie? Stuur je reactie naar bestuur@mamamini.nl.
Wil je meer weten over Mamamini? Ga dan naar onze website: www.mamamini.nl

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering, onkostenvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Eén van de vestigingen van Mamamini

Informatie over de organisatie

Mamamini Kringloopwinkels
Noorderbinnensingel 100
9712 XJ Groningen
Website: http://www.mamamini.nl

Print