Link050

Gastvrouw/Gastheer

Stichting Museum Vosbergen, muziekinstrumenten • vacature nr. 13608

Interessant of leuk aan deze vacature

Wij bieden een interessante werkplek in een prachtig museum op een mooie locatie met een fijne groep enthousiaste vrijwilligers. Je spreekt mensen die verrast worden door dit unieke museum. Je kan meedoen in het begeleiden van andere activiteiten als concerten en workshops. Onze financiële situatie staat beloning aan vrijwilligers (nog) niet toe. Je hebt gratis toegang tot onze concerten. Daarnaast organiseren we regelmatig dagen en uitjes voor alle vrijwilligers.

Taken en werkzaamheden

Je werkt als gastvrouw/gastheer van het museum voor onze bezoekers, die individueel of als groep ons museum bezoeken. Je maakt aan het begin van je dienst het museum klaar voor onze bezoekers. Je ontvangt bezoekers en biedt de audiotour aan. Je leert omgaan met de digitale kassa. Je schenkt koffie en thee in ons museumcafé en rekent consumpties en winkelaankopen af.

Vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken iemand die het leuk vindt om in een museum(team) te werken, representatief en communicatief is. Affiniteit met muziek en historische instrumenten is een pre. Er dient een bereidheid te zijn om hier minstens een dagdeel per week aan te besteden. Er wordt gewerkt met een maandrooster.

Extra informatie

Meer informatie over het museum is te vinden op onze website www.museumvosbergen.nl/ Als de functie van gastvrouw/gastheer je aanspreekt, neem dan contact op met Elsbeth Hellendoorn, e.hellendoorn@gmail.com | 06-21903375.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Museum Vosbergen, Landgoed Vosbergen Eelde-Paterswolde

Informatie over de organisatie

Stichting Museum Vosbergen, muziekinstrumenten
Vosbergerlaan 35
9761 TL Eelde
Website: https://www.museumvosbergen.nl

Print