Link050

Bestuursleden schaaktoernooi Groningen of andere hulp

Stichting schaakfestival Groningen • vacature nr. 13721

Interessant of leuk aan deze vacature

Bijdrage leveren aan continuïteit van het schaaktoernooi. Ruimte voor creativiteit! Zo willen we bijvoorbeeld een commissie van aanbevelingen opzetten. Etc.

Taken en werkzaamheden

Mensen gezocht voor het Groninger schaaktoernooi in de kerstvakantie: met hoge prioriteit bestuursleden en ook mensen voor de op te richten commissie van aanbevelingen. Je hoeft geen schaker te zijn, misschien wel een voordeel als je niet schaakt.

Dit toernooi bestaat sinds 1963 en wordt altijd in de kerstvakantie gespeeld. Er is voor alle niveaus ruimte en plek. Het is een internationaal schaaktoernooi. We willen het verbreden met de damsport en met andere denksporten. Om het toernooi te laten voortbestaan, zijn met spoed bestuursleden nodig. De huidige penningmeester Jan van Os, gaat stoppen en de voorzitter Robert de Boer blijft over. Dries Koster treedt nieuw toe vanaf augustus 2023. Toernooidirecteur is Govert Pelikaan.

We gaan werk maken van het verkrijgen van (structurele) subsidies bij gemeente en provincie, Hanzehogeschool en RUG, bedrijven en andere instellingen. Verder zoeken we naar verbreding met de damsport. We willen een commissie van aanbevelingen oprichten met mensen die het toernooi steunen. Voor het bestuur zoeken we minstens 3 nieuwe leden. We verdelen daarna de taken en portefeuilles. Een penningmeester is sowieso nodig en iemand die samen met de andere bestuursleden achter subsidies aangaat.

Meer informatie: Robert de Boer: robertdeboer@ziggo.nl 06 129 66 486, voorzitter; Dries Koster: drieskoster@ziggo.nl 06 112 03 117, lid.

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

Kunnen organiseren en meedenken in het bestuur. We zoeken een penningmeester en secretaris en iemand die met ons organisaties benadert voor subsidie. We doen het echt met elkaar en verdelen taken. Erg leuk werk.

Extra informatie

Nodig en nuttig werk! We hebben een goede en leuke toernooidirecteur, dat loopt.
Maar ook daar is best support nodig.
We zoeken vooral bestuursleden en meedenkers. Je hoeft niet te kunnen schaken, die mensen hebben we wel.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Overleg met ons, dat is vaak thuis

Informatie over de organisatie

Stichting schaakfestival Groningen
de Bazelstraat 2
9731 MV Groningen
Website: https://chessfestival.nl/

Print