Link050

Zwemles geven in Kardinge

Spoed
Watervrienden Groningen • vacature nr. 13742

Interessant of leuk aan deze vacature

De Watervrienden Groningen vindt het vooral belangrijk dat de zwemmers (en natuurlijk onze lesgevers) het zwemmen leuk vinden!

Wij organiseren naast het zwemmen dan ook regelmatig activiteiten voor al onze leden en voor onze functionarissen. Zo gaan de leden elk jaar een weekendje weg, organiseren we dagtripjes en maken we van onze algemene ledenvergadering ook nog eens een gezellige nieuwjaarsreceptie.

Vind jij het nu leuk en uitdagend om kinderen zwemveilig te maken? Dan zit je bij de Watervrienden Groningen goed. Wij bieden je een leuke vrijwilligersbaan aan met daarnaast alle mogelijkheden tot zwemopleiding, die wij voor je regelen (en betalen)! Als lesgever kan je ook met korting bij ons zwemmen in de recreatie- of conditiegroep.

Taken en werkzaamheden

De gezelligste zwemvereniging van Groningen zoekt nog enkele enthousiaste zwemlesgevers voor verschillende doelgroepen. Wij geven zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar die net komen zwemmen, maar ook zijn er volwassenen die gezellig baantjes willen trekken. We zoeken vooral lesgevers die het leuk vinden om les te geven aan beginnelingen en aan kinderen die voor het zwem-ABC gaan. Onze zwemlessen voor deze doelgroepen vinden plaats op donderdag tussen 18:00 en 19:00 en vrijdag van 18:45 tot 19.45.
Daarnaast is er nog een half uur conditie zwemmen op maandag en donderdag. Ook is er op donderdag recreatief zwemmen voor volwassenen en op vrijdag zwemt ook onze synchroon zwemploeg.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zoeken zwemlesgevers met een bevoegdheid om zwemles te mogen geven met het liefst een EHBO-diploma. Maar mocht je dit nog niet hebben, kan je ook altijd solliciteren! Wij bieden ook de mogelijkheid om deze bevoegdheid te halen en kunnen hier altijd over in gesprek gaan. Verder is het belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen bezig te zijn en niet bang bent om de kinderen goed op de regels te wijzen.

Extra informatie

Voor meer informatie over de Watervrienden Groningen en deze vacature kunt u contact opnemen met onze voorzitter Raymon de Jong.

  • Al onze vrijwilligers vragen wij een VOG.
  • Wij hebben geen vrijwilligersvergoeding, je kan met korting bij ons zwemmen en krijgt zwemopleiding vergoed.
  • Voor de vacature op onze eigen website en reageren: https://www.watervrienden.com/informatie/vacatures

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Zwembad Kardinge

Informatie over de organisatie

Watervrienden Groningen
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
Website: https://www.watervrienden.com/

Print