Link050

Zwemtrainer

Spoed
Zwem Goud • vacature nr. 13756

Interessant of leuk aan deze vacature

Als zwemtrainer heb je te maken met gemotiveerde sporters die open staan voor coaching. Tegelijkertijd is er een prettige sfeer en gaat het er soms gezellig aan toe tijdens de training. Zwem Goud is een hechte vereniging waarin mensen voor elkaar klaar staan. Je ko.mt in aanraking met mensen uit allerlei leeftijdsgroepen en achtergronden. Meer informatie over onze vereniging vind je op onze website.

Taken en werkzaamheden

Ben jij een gecertificeerde zwemtrainer en vind jij het leuk om zwemtraining te geven aan volwassenen? Dan zijn we naar jou op zoek!
Wat ga je bij ons doen?

  • Je geeft een of twee avonden in de week een zwemtraining van een uur aan een groep enthousiaste zwemmers van jong (18+) tot oud en van verschillende niveaus.
  • Je vindt het leuk om variatie aan te brengen in de trainingen en ervoor te zorgen dat onze leden zich verder kunnen ontwikkelen in de zwemsport.
  • Je kunt aanwijzingen geven om de techniek te verbeteren en je stimuleert onze leden om meer uit zichzelf te halen. Kortom, wij zoeken iemand die gemotiveerd is en ook anderen kan motiveren.

Minimale opleidingsniveau: mbo

Vaardigheden en kwaliteiten

Zwem Goud is een vereniging die zich richt op de leden van de lgbt+-gemeenschap. Wederzijds respect en een veilige omgeving staan bij ons hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat jij deze waarden deelt. Verder is Zwem Goud een vitale vereniging waar ook plek is voor gezelligheid. Wij zoeken daarom iemand met een hart voor de zwemsport en goede sociale vaardigheden.

Extra informatie

Wij trainen woensdag van 19:00-20:00 uur en vrijdag van 20:00-21:00 uur.
Het is geen probleem als je alleen op een van deze avonden kunt, ook dan ben je harte welkom om bij ons aan de slag te gaan!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen reiskosten, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
woensdagavond, vrijdagavond
Locatie Helperbad, Moddermanlaan 40, Groningen

Informatie over de organisatie

Zwem Goud
Perklaan 22
9752 GP Haren
Website: https://zwemgoud.nl

Print