Link050

Begeleider bij de moestuin

Buitenbasis • vacature nr. 13830

Interessant of leuk aan deze vacature

Hou je van moestuinieren (permacultuur of biologisch moestuinieren) en zou je dit willen delen met kinderen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Wij zijn een kleinschalige school (max 18 leerlingen) in de leeftijd van 4 t/m 18. Bij Buitenbasis is er ruimte om te leren op jouw manier. De basisschool waar je veel buiten in de natuur speelt en leert, waar ruimte is voor aandacht, (zelf)vertrouwen, verbinding met jezelf, de ander en de omgeving. Contact met dieren, dierverzorging, tuinieren, koken, spelen en leren in de natuur vormen een groot onderdeel van ons onderwijs.

Taken en werkzaamheden

Elke dinsdag ochtend en/of middag (kan ook om de week) kom je langs bij Buitenbasis. We zitten aan de rand van een prachtig natuurgebied op 1 hectare bosgrond en 0,5 hectare moestuin. Hieromheen lopen paarden, twee hondjes, kippen en natuurlijk vijftien kinderen van verschillende leeftijden. Enorm idylisch, helemaal met extra handen!
Je begeleidt elke keer 1,2, of 3 kinderen in de moestuin of in de natuurlijke parktuin/bos.

Vaardigheden en kwaliteiten

Heb je ervaring met tuinwerkzaamheden en kan je (een beetje) moestuinieren? En werk je graag samen met kinderen? We horen graag van je!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
dinsdagochtend, dinsdagmiddag
Locatie Een moestuin bijzet natuurgebied Appelbergen

Informatie over de organisatie

Buitenbasis
Zuidlaarderweg 30
9756 TM Glimmen
Website: https://www.buitenbasis.nl

Print