Link050

Medewerker bij Oma's soep

Oma's Soep • vacature nr. 13894

Interessant of leuk aan deze vacature

Mocht je interesse hebben om eenmalig of vaker als je dat leuk vindt een dagdeel te spenderen met eenzame ouderen, dan ben je aan het juiste adres. Een paar uurtjes van je tijd maakt een wereld van verschil voor onze ouderen. Het is ontzettend leuk om de ouderen te leren kennen en samen eenzaamheid tegen te gaan. Een gemakkelijke en super leuke manier om jouw steentje bij te dragen in de maatschappij!

Taken en werkzaamheden

Oma's soep organiseert gezellige activiteiten voor ouderen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen aan onze soep aan huisdagen.

  • Tijdens een soep aan huis dag breng je een soepje en een bezoekje aan onze ouderen. Jouw glimlach en bezoekje maakt een wereld van verschil voor onze ouderen!
  • Je bezoekt de ouderen aan huis met een vers soepje en brengt ze gezelschap. Vaak nodigen de ouderen je uit om samen een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen.
  • Aangezien sommige adressen van de ouderen net buiten het centrum zijn, is het aan te raden om een fiets te hebben voor de Soep aan Huis Dag.
  • De soep aan huisdagen zijn vaak op een donderdag tussen 14:00-16:00 maar mocht een ander tijdstip beter uitkomen dan is dat ook mogelijk.

Vaardigheden en kwaliteiten

Iedereen die zin heeft in een gezellige middag met ouderen is welkom!

Extra informatie

Mail ons gerust als je vragen hebt!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 2 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Ergens in het centrum van Groningen

Informatie over de organisatie

Oma's Soep
Folkingestraat 40a
9711 JX Groningen
Website: https://omassoep.nl

Print