Link050

Penningmeester

Spoed
Galerie Noord • vacature nr. 13914

Interessant of leuk aan deze vacature

Je wordt onderdeel van een team van vrijwilligers op een plek die iedere maand anders is. Er is ook maandelijks een feestelijke opening. Je leert kunstenaars kennen en bent veel in aanraking met kunst. Galerie Noord is een oase van rust en vrijheid, waar je even afstand kunt nemen van de alledaagse werkelijkheid en met geïnteresseerde bezoekers in contact komt. Alle creativiteit is welkom: we willen zoveel mogelijk reuring in de galerie, dus voel je vrij je ideeën te delen.

Taken en werkzaamheden

  • Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor de strategie en het voortbestaan van Galerie Noord.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle kasstromen, de maandelijkse administratie, de contracten en financiële afspraken met onze kunstenaars en de jaarrekeningen.
  • Jouw ambitie is onze stichting financieel gezond te houden.
  • Momenteel is onze financiële situatie stabiel.
  • Er zijn altijd uitdagingen en we herijken graag samen met jou onze langjarige koers.

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

Ben jij bedreven in financiële administratie en wil je als bestuurslid aan de slag bij een stichting? Ben je geïnteresseerd in mensen, in kunst en nieuwsgierig naar alle andere vrijwilligers die bij ons werken? Wil je ons helpen op een gezonde koers te blijven en onze ruimte beschikbaar te houden voor de kunsten in Groningen? Vind je het fijn om een beetje lol te maken met anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Extra informatie

Galerie Noord is een expositieruimte in hartje Groningen. Vierwekelijks bieden we kunstenaars de mogelijkheid recent werk te tonen. We richten ons op autonoom, experimenteel en onderzoekend werk in vrijwel alle disciplines. We willen bezoekers verrassen. Galerie Noord begon in 1997 als kunstenaarsinitiatief en wordt volledig gerund door vrijwilligers. We zijn een stichting.

We zijn van woensdag tot en met zondag geopend, van 13:00 tot 17:00 uur. Jouw rol vul je naar eigen inzicht in. Maandelijks is er een overleg met alle vrijwilligers. Het bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, een kersverse secretaris en een penningmeester. De penningmeester stopt per 1 mei 2024 en is graag bereid je in te werken. We zijn dus per direct op zoek.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Thuiswerk mogelijk
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Galerie Noord, Nieuwstad 6

Informatie over de organisatie

Galerie Noord
Nieuwstad 6
9711 JP Groningen
Website: http://www.galerienoord.nl

Print