Link050

Voedselbos enthousiasteling

Spoed
Stichting Voedselbos te Glimmen • vacature nr. 13940

Interessant of leuk aan deze vacature

Het terrein van 3ha is prachtig gelegen aan de Drentsche Aa, waar je vooral tijdens het werken kan genieten van het buiten zijn, het samen zijn met gelijkgestemden en een zinvolle bijdrage leveren aan de toekomst door het ontwikkelen van een voedselbos met een inspiratiecentrum. Het werk is heel divers (groen-productie,catering, social media, voorlichting en verkoop) en door de deskundige begeleiding van organiser Madeleine, landschapsontwerper Marlies en kok Marianne, kun je ontzettend veel leren over voedsel, natuur en inspiratie die Voedselbos te Glimmen.

Taken en werkzaamheden

Het werk van de teams is heel divers: groenteam, productieteam, cateringteam of social media, voorlichting en verkoop op markten. En je kunt in meerdere teams meedraaien, afhankelijk van je talenten en interesse. Het werkt varieert van de aanleg en onderhoud van een voedselbos, het oogsten, drogen en verwerken van opbrengst, het maken van recepten en helpen bij catering, of het verhaal vertellen over het voedselbos, de producten en de activiteiten aan geinteresseerden. Elke week ontvang je een werklijst met de beschrijven van wat er die week te doen is.

Vaardigheden en kwaliteiten

Enthousiasme, nieuwsgierig, de wil om je te ontwikkelen en te leren, verantwoordelijkheidsgevoel en een bepaalde mate van zelfstandigheid.

Extra informatie

Als je interesse hebt kun je mailen en dan word je uitgenodigd om een dag te komen kennismaken en meehelpen, en vandaar kijken we verder.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Geschikt voor nieuwkomers
Voorzieningen ongevallenverzekering, scholing
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 12 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Voedselbos te Glimmen, Meentweg 22a, Glimmen

Informatie over de organisatie

Stichting Voedselbos te Glimmen
Meentweg 22a
9756 TB Glimmen
Website: https://www.voedselbosglimmen.nl

Print