Link050

Enthousiaste docent

Stichting Labyrint • vacature nr. 13955

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt als vrijwilliger op Labyrint, een school waar leerlingen zélf beslissen wat ze willen leren en hoe. 'Hartgedragen onderwijs', noemen we dat. Je werkt dus met een zeer gemotiveerde doegroep, en in een team van coaches (vrijwillige) docenten en andere betrokkenen die met enthousiasme dit nieuwe initiatief vormgeven en uitvoeren. Kortom: een prachtige plek om jouw kennis en vaardigheden te delen!

Taken en werkzaamheden

Als docent geef je op een vast dagdeel per week (in overleg) les aan een groepje leerlingen, die gedurende een periode van ongeveer drie maanden bezig zijn met jouw vak. Groepjes variëren in grootte van twee tot tien leerlingen en ze worden samengesteld op basis van interesse. Het betreft leeringen van verschillende niveaus en verschillende leeftijden, dus je kan, zeker omdat de groepjes relatief klein zijn, heel gericht lesgeven, afhankelijk van de leervragen van leerlingen. Of je hierbij een vaststaande methode gebruikt of je eigen lessen vormgeeft, dat is allemaal bespreekbaar!

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

Als docent op Labyrint verwachten we dat je een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid hebt. Verder gaan we ervan uit dat je buiten de gebaande kaders durft te denken en doen, en dat je het leuk vindt om te werken in een omgeving die nieuw, dynamisch en innovatief is qua onderwijsmethode.

Extra informatie

We kunnen een geringe vergoeding bieden. Voor meer informatie kijk op de website www.labyrint-vo.nl of bel 06 4243 3830

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen
Voorzieningen WA-verzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur 6 tot 12 maanden
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Dorpshuis De Hoeksteen, Ontmoetingsplek De Rieshoek

Informatie over de organisatie

Stichting Labyrint
Lageweg 45a
9479 PA Noordlaren
Website: https://labyrint-vo.nl

Print