Link050

Projectbegeleider

Stichting Labyrint • vacature nr. 13957

Interessant of leuk aan deze vacature

Labyrint is een kleinschalige school voor voortgezet onderwijs, waar leerlingen zelf hun eigen ontwikkeling vormgeven. De een werkt stapsgewijs volgens een eigen schema toe naar een studie diergeneeskunde, de ander specialiseert zich creatieve vakken en de volgende doet vooral mee met de vakken die op dat moment zijn interesse hebben. Om leerlingen een zo breed mogelijk beeld te geven van (hun eigen!) mogelijkheden, werken we ook veel in projecten. Als je als projectbegeleider bij Labyrint komt, werk je dus samen met gemotiveerde leerlingen in een omgeving die innovatief en onontdekt is. Er is van alles mogelijk! Je mag het zelf vormgeven!

Taken en werkzaamheden

Als projectbegeleider laat je leerlingen kennismaken met iets nieuws, waar ze graag meer over willen weten. Of je zet samen met leerlingen een project op. Denk aan een cafeetje in de school, waar dorpsbewoners een door leerlingen gezet kopje koffie kunnen drinken en zelfgebakken wafels en tosti's kunnen eten. Of het ontwikkelen van een moestuin; poten en planten, wieden en oogsten. Of het maken van een kunstwerk voor in de school. Of het organiseren van een veiling. Of ... vul maar in; mogelijkheden te over. Je taken daarin zijn onder andere het enthousiast maken van de leerlingen, het begeleiden, en soms afstemmen met andere betrokkenen zoals coaches of gebruikers van het pand.

Minimale opleidingsniveau: hbo/wo

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je kan goed samenwerken.
  • Je bent enthousiast.
  • Je ziet overal kansen en loopt over van de ideeën.
  • Wat je kan, weet je met passie te delen. En natuurlijk vind je het ontzettend leuk om met jongeren te werken.

Extra informatie

De hierboven genoemde voorbeelden zijn bedoeld om een idee te geven van de mogelijkheden. Je eigen inbreng is zeer gewenst. Projecten kunnen kort of lang duren, afhankelijk van jouw mogelijkheden maar ook van de wensen van de leerlingen en de school.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen
Voorzieningen WA-verzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur 6 tot 12 maanden
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Dorpshuis De Hoeksteen, multifunctionele ruimte De Rieshoek

Informatie over de organisatie

Stichting Labyrint
Lageweg 45a
9479 PA Noordlaren
Website: https://labyrint-vo.nl

Print