Link050

Chauffeur en of bijrijder

Kringloop What's in? • vacature nr. 13960

Interessant of leuk aan deze vacature

Een kringloopwinkel zoals die bedoeld is. Een leuke en gezellige winkel die ook fungeert als ontmoetingsplaats voor mensen in de wijk. Een winkel waar de prijzen nog echt laag zijn, een winkel waar mensen altijd kunnen binnenlopen voor leuke en bruikbare tweedehands spullen.

We zoeken voor de winkel een chauffeur voor onze bus. De werkzaamheden zullen bestaan uit het vervoeren van artikelen, of het nu gaat om ophalen van aangeboden spullen of het thuisbezorgen van artikelen die mensen in onze winkel gekocht hebben. Het mag ook als bijrijder, dus als omdersteuning van de chauffeur, je rijdt mee met ophalen en bezorgen van spullen, helpt mee met tillen van spullen, tilhulpmiddelen (steekkar ed ) aanwezig. Buiten het bezorgen zullen er wellicht andere werkzaamheden van je gevraagd worden, er wordt gekeken wat je kunt en leuk vindt.

Taken en werkzaamheden

Besturen van de bus, inladen van spullen om mee te nemen naar de winkel, gekochte spullen wegbrengen naar huisadres, uitladen van spullen, naar een plek toe brengen, als bijrijder geldt dit ook, dan samen met de chauffeur. Ook zullen er buiten de ritten om misschien voorkomende werkzaamheden van je gevraagd worden

Vaardigheden en kwaliteiten

Lichamelijk fit en mogelijkheid tot tillen van meubels ed.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Vestiging Ulgersmaweg, werkgebied stad Groningen, evt omgeving

Informatie over de organisatie

Kringloop What's in?
Ulgersmaweg 141
9731 BR Groningen
Website: https://nl-nl.facebook.com/pages/category/Shopping---Retail/Kringloop-Whats-in-634316943342654/

Print