Verbindt mensen en idee├źn

Zomervrijwilliger met dak- en thuislozen.

Open Hof (inloopcentrum dak- en thuislozen) | Vacature nr. 1513

Taken en werkzaamheden

Gedurende één week in de maanden juni, juli of augustus werk je intensief samen met onze ervaren vrijwilligers in onze opvang.  Samen met andere vrijwilligers, biedt je de dak- en thuislozen in onze huiskamer koffie, thee, fruit, brood en eventueel een goed gesprek. In de week dat je actief bent als zomervrijwilliger, draai je 7 of 8 openingstijden mee. In overleg is het mogelijk om alleen de ochtenden of alleen de avonden te werken gedurende meer weken. Gedurende je week krijg je met alle facetten van het werk te maken d.m.v. een inwerkprogramma. In mei wordt een voorlichtingsmiddag voor belangstellenden georganiseerd.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij vragen een minimumleeftijd van 20 jaar. Verder verwachten we een open, respectvolle houding, dat je stevig in je schoenen staat en dat je houdt van samenwerken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het werken met de doelgroep is heel bijzonder én verslavend! Daarnaast werken we met een fantastische groep vrijwilligers, die erg open staat voor nieuwe vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
Korte klus
minimaal 20 uur, maximaal 24 uur
Ja
Spilsluizen 5 9712 NR Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Lonneke Brink
l.van.den.brink@openhof.org
Mobiel: 0619385989

Informatie over de organisatie

Open Hof (inloopcentrum dak- en thuislozen)
Spilsluizen 5
9712 NR Groningen
Website: http://www.openhof.org

Doelstelling organisatie

Kerntaak: het bieden van diaconale en pastorale zorg aan dak- en thuislozen. Doelstelling: het zijn van een dagopvang voor dak- en thuislozen in de vorm van een huiskamer, zodat deze mensen rust, warm... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

- aanbieden van brood, fruit, soep, koffie en thee - bieden van rust, warmte en aandacht - organiseren van vieringen voor en met bezoekers - pastorale gesprekken - schakel tussen dak- en thuislozen en... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht