Link050

Chauffeur Goudgoed Damsterdiep

GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 1667

Interessant of leuk aan deze vacature

Je werkt in een team en werkt in een omgeving waarin oog is voor je inzet. We willen een gezellige werkplek zijn waar zinvol werk centraal staat. We willen graag dat je elke dag naar huis gaat met een tevreden gevoel.
De kringloopbedrijven van GoudGoed zamelen bruikbare goederen in. Goederen worden afgeleverd bij inbrengpunten of worden (gratis) opgehaald. Alles wat nog bruikbaar is wordt gesorteerd en indien nodig gerepareerd. De artikelen worden geprijsd en verkocht in één van de GoudGoed kringloopwinkels.

Taken en werkzaamheden

Een chauffeur is de eerste persoon van WerkPro die iemand in levende lijve tegenkomt. Als deze een klantvriendelijke uitstraling heeft is dat fijn. Sommige mensen hebben dat van zichzelf; anderen kunnen daar nog wat dingen in bijleren. De chauffeur is fysiek is staat het werk te verrichten, en weet de weg in de stad te vinden. We zijn afhankelijk van de gunfactor; de mensen geven liever spullen mee aan iemand die sympathiek overkomt. Het is fijn wanneer jij die gunfactor hebt.

  • We zien graag dat je klantvriendelijk en servicegericht bent.
  • Om te kunnen laden en lossen moet je tilwerkzaamheden verrichten met de beschikbare hulpmiddelen.
  • In een participatiebaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Ben je gastvrij en vinden de klanten en je collega's het leuk als je er bent? Dan zijn wij blij met je!

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je kunt op een vriendelijke en correcte manier met klanten omgaan.
  • Je bent in staat tilwerk te verrichten.
  • Je kunt zorgvuldig omgaan met verkoopbare artikelen.
  • Je herkent wat verkoopbaar is en wat eigenlijk naar de stort moet

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat de vrijwilliger leuk vindt en waar deze naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin hij of zij zit en er nodig is voor een persoonlijke stap. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt. Als jij dat bent kun je een onkostenvergoeding krijgen van 1,30 per uur.

We kijken tijdens de kennismaking wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. Soms wordt tijdens dit gesprek ook duidelijk dat er een mogelijkheid is op een participatiebaan (gemeente Groningen, Ten Boer, Zuidhorn), een reïntegratietraject of een dagbestedingplaatsing. Uiteindelijk gaat het er om dat we beiden tevreden kunnen zijn over een leuke werkplek voor jou.

Je kunt in aanmerking komen voor een uurvergoeding, maar wanneer je ook reiskosten moet maken, zijn onze vergoedingsmogelijkheden voor een uurvergoeding beperkt. Bespreek dit als je met ons in gesprek gaat.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur 3 tot 6 maanden
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Goudgoed Damsterdiep 269 in Groningen

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Print