Link050

Medewerker voor de watersportvakanties

Sailwise • vacature nr. 7150

Interessant of leuk aan deze vacature

Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. Dankzij SailWise en haar vrijwilligers kan iedereen genieten van een fantastische ervaring op het water.

Taken en werkzaamheden

SailWise zoekt vrijwilligers die tegen een spatje kunnen om de vakanties voor mensen met een handicap mogelijk te maken, hebben we tijdens alle individuele reizen (en de groepsboekingen bij Robinson Crusoe) enthousiaste vrijwilligers nodig.
Wij bieden:

  • Een onvergetelijke ervaring.
  • Kosteloos volpension verblijf op de accommodatie.
  • Begeleiding door ervaren vrijwilligers en professionele bemanning.
  • Medewerking aan verklaringen voor school/opleiding (i.v.m. studiepunten/stage), of uitkeringsinstantie (i.v.m. vrijwilligerswerk met behoud van uitkering).

Vaardigheden en kwaliteiten

Vrijwilliger zijn houdt in dat je assistentie biedt bij de dagelijkse verzorging, mensen begeleidt, huishoudelijke taken doet en ondersteunt bij de watersportactiviteiten.
Naast deze vrijwilligers zijn wij specifiek op zoek naar vrijwilligers met een verpleegkundige achtergrond en vrijwilligers met zeilervaring. Ervaring in het begeleiden van mensen met een handicap is niet noodzakelijk. Voordat je als vrijwilliger begint, volg je een introductieprogramma.

Extra informatie

Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. SailWise biedt actieve en uitdagende watersportvakanties voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Het SailWise-team doet dit in samenwerking met vrijwilligers vanuit drie verschillende accommodaties: de tweemastklipper Lutgerdina, de catamaran Beatrix en het watersporteiland Robinson Crusoe.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten
Tijdsduur 3 tot 6 maanden
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Tweemastklipper Lutgerdina [Enkhuizen/Harlingen]Catamaran Beatrix [Elahuizen, Friesland]watersporteiland Robinson Crusoe [Loosdrecht].

Informatie over de organisatie

Sailwise
Bierkade 1
1601 KR Enkhuizen
Website: http://www.sailwise.nl

Print