Interessant of leuk aan deze vacature

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal € 125 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en je mag per maand voor € 10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van onze werkbegeleider Jesse. Deze werkbegeleider kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling.
In de toekomst wil Kringloop+ gaan werken met een chauffeur die aan ons verbonden blijft door middel van een arbeidscontract.

Taken en werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar jou!

Om alles in de winkel goed te laten verlopen hebben wij een dringende behoefte aan sterke mannen en vrouwen die mee willen met onze chauffeur voor het ophalen en bezorgen van spullen.

Als bijrijder bij Kringloop+ is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo aantrekkelijk. Jij bent een belangrijke schakel in de kringlooporganisatie want jij haalt meubels op bij mensen. Ook bezorg je meubels die gekocht zijn door klanten. Jij biedt een goede klantvriendelijke service en zorgt ervoor dat gekochte meubels netjes en heel bij de mensen thuis worden bezorgt.
Je werkt in een team van 2 à 3 personen.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent in goede lichamelijke conditie, omdat je soms zwaardere klussen krijgt waarbij je veel moet tillen (Kringloop+ heeft oog voor de tiltechnieken).
  • Je bent het visitekaartje van onze winkel en jij laat zien wat de plus inhoudt van onze kringloop. Dus je biedt een goede service en straalt werkplezier uit naar de klanten.

Extra informatie

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. We zorgen er met z'n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt namelijk voor zingeving!
Op onze website is meer informatie te vinden www.kringloopplus.nl/kombijonswerken/

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Maatschappelijke diensttijd (MDT)
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Woonboulevard Groningen Hoendiep aan de Diamantlaan 1 te Groningen

Informatie over de organisatie

Kringloop+
Diamantlaan 1
9743 BA Groningen
Website: https://kringloopplus.nl/kombijonswerken/

Print