Link050

Zweminstructeur

Spoed
Groninger Zwemsportvereniging TriVia • vacature nr. 10371

Interessant of leuk aan deze vacature

G.Z. TriVia maakt leszwemmen leuker!
Vind jij het een uitdaging om kinderen op een leuke manier goed te leren zwemmen en kan je ook lessen in zwemvaardigheid geven? Dan ben je bij G.Z. TriVia aan het goede adres.

TriVia biedt de standaard vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding voor als je buiten de stad Groningen woont. Maar daarnaast kan je ook gratis meezwemmen in een van onze trimgroepen en kent TriVia opleidingsmogelijkheden.

Taken en werkzaamheden

Binnen onze grote zwemvereniging hebben we nog plaats voor enkele enthousiaste zweminstructeurs die les willen geven aan verschillende groepen. Naast zwemles aan kinderen hebben we namelijk ook nog ruimte voor een zweminstructeur Trimzwemmen en vrouwelijke zweminstructeurs voor Zwemmen Speciaal. Dit is leszwemmen speciaal bedoeld voor allochtone vrouwen en voor vrouwen die, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen zwemmen in het bijzijn van mannen.
Onze lessen worden gegeven in de verschillende zwembaden van de stad Groningen. Ze vinden met name eind van de middag en in de avonduren plaats. Zwemmen Speciaal is op zondagmiddag.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zoeken zweminstructeurs met een certificaat op minimaal niveau 2 (KNZB) of vergelijkbaar. Tevens dien je over een EHBO-diploma/Medical First Aid Diploma te beschikken. De bereidheid om ook te gaan lesgeven volgens de KNZB SuperSpetters-methode is een pre. Onze lessen worden gegeven in de verschillende zwembaden van de stad Groningen. Ze vinden met name eind van de middag en in de avonduren plaats. Zwemmen-Speciaal is op zondagmiddag.

Extra informatie

Voor meer informatie over G.Z. TriVia en deze vacature kunt u contact opnemen met Jetze de Groot.

  • Als vereniging vragen wij altijd om een VOG.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Zwembaden Het Helperbad, De Parrel, Kardinge.

Informatie over de organisatie

Groninger Zwemsportvereniging TriVia
Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen
Website: https://sport050.nl/sportaanbieders/gz-trivia/

Print