Link050

Chauffeur

GoudGoed Kringloop door WerkPro • vacature nr. 11554

Interessant of leuk aan deze vacature

We willen graag een alternatief zijn voor thuiszitten. We willen een gezellige werkplek bieden waar zinvol en leuk werk centraal staat. Je werkt in een team waarin oog is voor wie je bent en wat je leuk vindt; We hebben graag oog voor jouw wensen, want jij hebt toch ook oog voor onze wensen?. je word ingewerkt zo lang dat gewenst en prettig is. Als je reageert willen we graag dat je een dagje met ons gaat meelopen om te zien of je het leuk vindt.

Taken en werkzaamheden

Een chauffeur is de eerste persoon van Werkpro die iemand in levende lijve tegenkomt. De chauffeur heeft dus een klantvriendelijke uitstraling. De chauffeur is fysiek is staat het werk te verrichten, en weet de weg in de stad te vinden.
We zijn afhankelijk van inzameling en de mensen geven liever spullen mee aan iemand die sympathiek overkomt .

  • We zien graag dat je goed kunt omgaan met klanten; heb je daar hulp bij nodig?.
  • Om te kunnen laden en lossen moet je tilwerkzaamheden verrichten; moeten we je daar nog iets in leren?.
  • Ben je gastvrij, en vinden de klanten en je collega's het leuk als je er bent? We zijn blij met je.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • In het bezit zijn van rijbewijs B.
  • Op een vriendelijke en correcte manier met klanten omgaan.
  • In staat zijn om tilwerk te verrichten.
  • Zorgvuldig omgaan met artikelen.

Gevraagd worden enthousiaste vrijwilligers die sociaal en communicatief vaardig zijn en klantgericht werken. Daarnaast bent u fysiek in staat om goederen te tillen en in de bus te plaatsen. Verder neemt u op verantwoordelijke wijze deel aan het verkeer en weet u goed om te gaan met diverse weer- en wegomstandigheden. U kunt in teamverband werken.

Spullen die hergebruikt kunnen worden krijgen via de kringloopwinkel een nieuwe bestemming. Als vrijwilliger bent u de schakel tussen mensen die spullen willen afstaan en kopen. U werkt in een team van vrijwilligers.

Extra informatie

We kijken tijdens een intakegesprek wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. Soms wordt tijdens de intake duidelijk dat er een mogelijkheid is op een participatiebaan (gemeente Groningen, ten Boer, Zuidhorn), een reïntegratietraject of een plaatsing in het kader van dagbesteding. Uiteindelijk gaat het er om dat zowel jij als WerkPro tevreden kan zijn.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur 3 tot 6 maanden
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Verzamelgebouw WerkProTon Vinkhuizen

Informatie over de organisatie

GoudGoed Kringloop door WerkPro
Damsterdiep 269
9713 EE Groningen
Website: http://www.goudgoed.nl

Print