Link050

Creatievelingen

Tuin in de Stad • vacature nr. 11573

Interessant of leuk aan deze vacature

Tuinindestad is een stukje stadsnatuur, waar de wind lekker door je hoofd waait. Het ligt achter Vinkhuizen in het Westpark. Dat lijkt ver, maar is slechts 15 minuten fietsen vanaf de Martinitoren.
Mensen ontmoeten elkaar, buiten in de tuin of binnen in de huiskamer. Drinken een kopje koffie, stellen een vraag of kopen een plantje. Kinderen spelen op de natuurspeelplaats of aaien de konijntjes. Soms is er een cursus of workshop.
Samen maken we Tuinindestad. Een prettige werksfeer en collegialiteit zijn belangrijk. Tuinindestad is geen strakke organisatie. Iedereen is gelijk, komt en gaat op zijn eigen tijd.
Er is altijd van alles te doen en te beleven, maar we staan vooral ook open voor jouw ideeën.

Taken en werkzaamheden

Na dik 2 jaar bouwen is Tuinindestad 'klaar-voor-gebruik'. We hebben een fantastisch gebouw, met grote keuken op een terrein met kweektuinen, moestuin, kampeerveld en speelterein. We zoeken mensen met een creatieve geest, die het terrein verder vorm kunnen geven, als "magische plek"

  • Bijvoorbeeld als bouwer, vormgever, ontwikkelaar van tuinkastelen (we noemen maar iets geks, misschien heb jij heel andere ideeën).
  • Als programmeur van een activiteit, of activiteitenprogramma (wat zou jij bij ons willen doen & met of voor wie?).
  • Als voedseluitvinder of drankjesbrouwer (we hebben bijvoorbeeld een voedseldroger, waar je fruit in kan drogen, maar wellicht bedenk jij iets heel anders).
    Wat jij ook maar verzint, als je bij ons rondstruint. Tuinindestad is een prachtplek, 15 minuten fietsen van de Martinitoren, waar jij je creativiteit ten volle kan uitleven. Een plek waar niks hoeft, maar (bijna) alles kan. Kom maar es langs!

Vaardigheden en kwaliteiten

Een eigenzinnig hoofd, handige handen & tegelijk een beetje overweg kunnen met mensen van allerlei slag.

Extra informatie

Voor deze vacature zoeken we ondernemende mensen, wat betekent dat je werk (bij meeropbrengsten) op termijn vergoed kan worden.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 16 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Tuinindestad, Tarralaan 6 (Westpark, achter Vinkhuizen)

Informatie over de organisatie

Tuin in de Stad
Tarralaan 6
9745 ER Groningen
Website: http://www.detuinindestad.nl

Print