Verbindt mensen en ideeën

Stallingsmedewerker WerkPro

WerkPro Stallingen | Vacature nr. 13017

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

WerkPro Stallingen organiseert toezicht en onderdak voor de fiets; het meest gebruikte stadsvervoer in de stad Groningen. We hebben veel verschillende stallingen in beheer en hebben daarom ook veel verschilende werkplekken en werksoorten te bieden. Je werkt op een werkplek alleen, met z'n tweeen of in een team. Werktijden kunnen overdag, maar ook 's avonds, 's nachts en in het weekend. Van heel rustig tot behoolijk druk. Van heel licht tot redelijk zwaar. Alle situaties zijn mogelijk; geef je voorkeur aan en we proberen een werkplek te vinden die het beste bij jou past.

We verzorgen ook de bezetting van het stadsbalkon; grote fietsenstalling bij het hoofdstation in Groningen waar 4500 fietsen staan gestald en waar altijd wat is te doen. Mensen vanuit Hoogezand en Zuidhorn kunnen dus gemakkelijk met de trein naar hun werkplek bij het station komen; wij betalen dan de reiskosten .

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je moet enigszins klantvriendelijk zijn; we willen graag tevreden klanten.
  • Je draagt werkkleding en veiligheidsschoenen (die wij ter beschikking stellen); de klanten willen je graag kunnen herkennen. 
  • Je moet op tijd kunnen komen; we willen graag op je aanwezigheid kunnen vertrouwen. 
  • In een participatiebaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Je ontmoet veel mensen die de stallingen bezoeken.
  • Afwisselende werktijden.
  • We hebben drukke stallingen en minder drukke stallingen; je kunt aangeven wat je graag wil.

Extra informatie

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger of partipatiebaner iemand die na een korte inwerkperiode snel zeldfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Er is veel mogelijk. Het begint ermee dat je graag iets wil gaan doen. Als tijdens onze gesprekken blijkt dat een werkplek bij stallingen niet passend blijkt kunnen we ook in gesprek over een betere plek voor je; binnen of buiten WerkPro.

Werkplekken Stallingen - WerkPro

bel 0505774025 en laat je terugbellen door een van onze begeleiders! 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 1 uur, maximaal 32 uur
Nee
WerkPro Stallingen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Nolanda Bloem
n.bloem@werkpro.nl
Mobiel: 0621661485

Informatie over de organisatie

WerkPro Stallingen
Protonstraat 6
9743 AL Groningen
Website: http://www.stallingen.nl/

Doelstelling organisatie

Schoon, heel en veilig. Dat is hoe we Fietsstad Groningen het liefste zien. Bij Stallingen staat de fiets centraal. Het beheren van fietsenstallingen, het opruimen en registreren van weesfietsen en he... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk ... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht