Link050

Help jij mee met de Flyer Groep Vinkhuizen?

Spoed
Flyer Groep Vinkhuizen • vacature nr. 13700

Interessant of leuk aan deze vacature

Werk in de buitenlucht, goed voor de algehele gezondheid en conditie, sociale interactie met mensen op straat, je verdienstelijk maken voor de wijk Vinkhuizen.

Taken en werkzaamheden

Hou jij van wandelen en wil je tijdens het wandelen ook nog van betekenis zijn voor de wijk Vinkhuizen? Dan is de Flyer Groep Vinkhuizen misschien iets voor jou!

De Flyergroep is een werkgroep van bewonersorganisatie Wijkoverleg Vinkhuizen en brengt flyers rond van deur tot deur voor diverse evenementen en activiteiten in de wijk, zoals de zomerprogramma's voor kinderen- en volwassenen in Vinkhuizen, maar ook voor de jaarlijkse ledenvergadering van Wijkoverleg Vinkhuizen.

We flyeren momenteel voor 4 vaste instanties in de wijk (waaronder Kiosk Diamantpark, buurtcentrum De Wende, Wijkoverleg Vinkhuizen, MFC 't Vinkhuys en soms losse opdrachtgevers) en we zitten 'gemiddeld' op zo'n 8 flyerklussen per jaar. De coördinatie en de communicatie verloopt via een WhatsApp groep. Elke vrijwilliger krijgt in overleg met de coördinator een eigen stukje wijk om te flyeren. De verschillende gebieden variëren van zo'n 195 tot 690 brievenbussen. Alle verschillende gebieden zijn zó ingedeeld dat je ongeveer tussen de 1 á 3 uur bezig bent. Je mag een gebied ook verdelen over meerdere dagen, zolang de flyers maar op de afgesproken deadline bij de bewoners zijn bezorgd. Per flyerklus kun je aangeven of je wel of niet mee kunt helpen. Dus het is geheel vrijblijvend!

Vaardigheden en kwaliteiten

Een redelijke lichamelijke conditie. Goed kunnen lopen en goed met de armen kunnen werken is belangrijk bij dit werk.

Extra informatie

Het is van belang dat je zelf in de wijk Vinkhuizen woont. Wij bieden een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering via de gemeente. Met een vrijwilligerscontract word je bovendien jaarlijks beloond met een aardigheidje vanuit de bewonersorganisatie.


Is flyeren wat voor jou of wil je eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar: flyergroep.vinkhuizen@gmail.com of bel met 06 - 166 09 487 (Danny Hoffmann)

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, vrijwilligerscontract
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 1 uur, maximaal 3 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Vinkhuizen

Informatie over de organisatie

Flyer Groep Vinkhuizen
Radiumstraat 213
9743 SN Groningen

Print