Link050

Wensvervuller

Wensstichting Oppepper4all • vacature nr. 13814

Interessant of leuk aan deze vacature

Als wensstichting Oppepper4all vervullen wij wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen. Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven. Een echte oppepper!
Zoek je een dankbare en uitdagende vrijwilligersfunctie, een job waarin je creativiteit en zorgzaamheid kwijt kunt? Onze vrijwilligers zijn actief in heel Nederland en we kunnen (bijna) overal hulp gebruiken.

Taken en werkzaamheden

Als wensvervuller organiseer je en coördineer je de hartenwens van een chronisch zieke. Je maakt, in overleg met het secretariaat, afspraken met leveranciers, wensdagsponsors, buurtgenoten en andere betrokken partijen om de wensdag tot een succes te maken. Dit alles verwerk je in een draaiboek. Tijdens de ‘Oppepperdag’ ben je het aanspreekpunt voor de directe omgeving van de hoofdpersoon en vertegenwoordig je Oppepper4all naar buiten toe.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Organiseren.
  • Coördineren.
  • Zelfstandig.
  • Enthousiast.
  • Netwerken.

Extra informatie

Als wensvervuller werk je meestal vanuit huis, 3 tot 6 uur per week. Deze functie is op veel plekken in het land beschikbaar, neem even contact op om te horen of we ook bij jou in de regio op zoek zijn!

Meer weten om hoe het is om als vrijwilliger te werken oppeppers? Lees het hier.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen reiskosten
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week maximaal 10 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Provincie Groningen

Informatie over de organisatie

Wensstichting Oppepper4all
Langeweg 4
5076 AK Haaren
Website: https://www.oppepper4all.nl

Print