Link050

Bezoek/maatjeswerk

Spoed
Zorggroep Groningen Locatie Innersdijk/Bloemhof • vacature nr. 6856

Interessant of leuk aan deze vacature

Het vrijwilligerswerk biedt u een manier om in contact te komen met andere mensen. Dankzij uw inbreng kan de leefwereld van de bewoner worden vergroot.

Taken en werkzaamheden

Als bezoekvrijwilliger zorg je voor een gezellig contact, een wandeling, een praatje etc. Het belangrijkste is dat je er bent! Het gevoel dat iemand regelmatig de moeite neemt om op bezoek te komen, geeft iemand het gevoel ‘de moeite waard te zijn’. En daar gaat het om. Eénmaal per week of per twee weken is heel welkom.

Wil je, wanneer gewenst, interesses delen; fotografie, muziek, cultuur, recept of creatieve hobby’s? In overleg is er altijd veel mogelijk.
Vrijwilligers leveren een enorme bijdrage aan de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen. Vrijwilligers kunnen een brug zijn die de kloof tussen de samenleving dicht. Een persoonlijk contact vermindert het sociaal isolement van de bewoner en brengen plezier in het dagelijkse leven van de bewoner.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • De vrijwilliger kan een begeleidende rol vervullen.
  • Interesse in de leefgewoonten van bewoner.
  • Gezelligheid kunnen bieden.
  • Flexibele en een geduldige instelling.

Extra informatie

Verpleeghuis Innersdijk heeft een moderne uitstraling, is verassend en wil als organisatie "altijd de mens zien". Wij streven ernaar het werk zo te organiseren, dat bewoners, familie en andere bezoekers met plezier bij ons komen. Voor vrijwilligers is er binnen de mogelijkheden van vrijwilligerswerk veel variatie in de werkzaamheden.

Voor meer infomatie over het vrijwilligerswerk binnen de locaties Innersdijk en Bloemhof, Ten Boer kunt u contact opnemen met de coordinator vrijwilligerswerk Mevr. M Drent mail: m.drent@zorggroepgroningen.nl

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Zorggroep Groningen, Innersdijk, Verlaatweg 10

Informatie over de organisatie

Zorggroep Groningen Locatie Innersdijk/Bloemhof
Verlaatweg 10
9791 DR Ten Boer
Website: http://www.zorggroepgroningen.nl

Print