Verbindt mensen en ideeën

Medewerker huishoudelijke dienst/schoonmaak

Simplon Hostel door WerkPro | Vacature nr. 9066

Taken en werkzaamheden

Het Simplon Hostel is op zoek naar medewerkers voor de schoonmaak. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals het schoonhouden van kamers en zalen, schoonmaken van sanitair, verzorgen van het ontbijtbuffet en andere algemene schoonmaakwerkzaamheden.

Het hostel is gelegen in een mooi oud industrieel gebouw en heeft veel ruimtes. Genoeg te doen dus.
Voor deze functie is het belangrijk dat je oog hebt voor hygiëne en het leuk vindt om in een team ervoor te zorgen dat alles in het hotel op orde en schoon is. Je wordt hierop ingewerkt zodat je weet en leert hoe je het beste kunt schoonmaken of misschien weet je dit al en kun je ons tips geven. 

We bieden een gezellige werkomgeving met leuke collega's. Je krijgt een lunch waarbij we van woensdag t/m zaterdag ook nog kunnen genieten van een lekker kopje soep bij onze collega's en buren van restaurant de Prael. Kortom niet alleen maar hard werken wanneer het druk is maar ook tijd voor een kopje koffie en een lunch.

Door bij ons te werken, doe je werkervaring op in de horeca en de huishoudelijke dienst: een mooie ervaring om mee te nemen.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Collegiaal in de omgang, gastvriendelijk gedrag.
  • In staat zijn tot gestructureerd (netjes) werken.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Bereidheid ook in de weekenden te werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het Simplon Hostel biedt een ongedwongen werksfeer met internationale en nationale gasten. Je kunt bij ons werkervaring opdoen in de horeca en het hotelwezen. Verder is het bij ons mogelijk je te ontwikkelen tot receptiemedewerker. Kom eens langs om sfeer te proeven.

Extra informatie

Voor mensen met een bijstandsuitkering regelen we graag een participatiebaan. 
Je werkt minimaal 16 uur en je ontvangt na 6 maanden een bonus.
Lees meer hierover op de website van de gemeente Groningen.Mensen met een WW uitkering kunnen ook vrijwilligerswerk verrichten bij het Simplon Jongerenhotel.

Als je meer begeleiding nodig hebt dan gemiddeld is dat niet erg als er een trajectvorm beschikbaar is. Dat kan een participatiebaan, een WMO indicatie, of een andere trajectvorm zijn. 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
WA-verzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
Nee
Simplon Hostel aan het Boterdiep 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Truus van Rijn
t.vanrijn@werkpro.nl
0503135221
Mobiel: 0629382264

Informatie over de organisatie

Simplon Hostel door WerkPro
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.simplonhostel.nl/

Doelstelling organisatie

Hotel Simplon -via een sfeervolle binnenplaats/ terras- verbonden met bierbrouwerij en restaurant De Prael.Simplon is een hostel voor mensen met een kleine beurs en dat zijn vooral vaak jongeren. ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Dit project bied je in een gezellige sfeer de kans allround horeca-ervaring op te doen; van brouwerij en keuken tot en met bediening, receptiewerk en schoonmaak. Werkpro heeft 15 (werk)projecten in d... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht