Link050

Medewerker uitleen/balie Speelotheek Haren

Speel-O-Theek Haren • vacature nr. 9338

Interessant of leuk aan deze vacature

Vrijwilligers krijgen een korting op het lidmaatschap en kunnen ten allen tijde lid worden. Ook kun je gratis je tweedehands kinderkleding verkopen op de kledingbeurs.

Taken en werkzaamheden

Bij de Speel-O-Theek kunnen alle kinderen van 0 tot en met 18 jaar, wonend in de gemeente Groningen, speelgoed lenen. Ook opa’s, oma’s, gastouders en verzorgers kunnen lid worden. De Speel-O-Theek heeft allerlei binnen- en buitenspeelgoed, spelletjes en puzzels. Ook worden spelcomputers met bijbehorende spelletjes uitgeleend. Voor een feestje kan een verjaardagstas of spelletjestas worden geleend. Per gezin kunnen maximaal 4 kinderen lid worden van de Speel-O-Theek. Speelgoed kan geleend worden voor maximaal 4 weken. Per kind mag elke 4 weken 1 stuk speelgoed worden geleend en per gezin komt daar 1 spelletje of puzzel extra bij. Na maximaal 4 weken wordt het speelgoed terug gebracht en kan er wat nieuws uitgezocht worden. Vrijwilligers krijgen een korting op het lidmaatschap en kunnen te allen tijde lid worden. Ook kun je gratis je tweede hands kinderkleding verkopen op de kledingbeurs.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar extra vrijwilligers, woonachtig in de gemeente Groningen, die een bijdrage willen leveren aan de Speel-O-Theek. Het is een leuke en vooral nuttige functie en vraagt niet veel tijd. De voornaamste taak houdt in dat er eens in de maand een baliedienst gedaan moet worden. Met name voor de zaterdagochtend zoeken we nog meer vrijwilligers.

Extra informatie

Om vrijwilliger te worden bij de Speelotheek moet je woonachtig in de gemeente Groningen zijn.

www.sotharen.nl

contact@sotharen.nl

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 2 uur, maximaal 4 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie De Speelotheek zit in de Octopus aan de Mellensteeg 16, 9753 HN Haren.

Informatie over de organisatie

Speel-O-Theek Haren
Mellensteeg 16
9753 HN Haren
Website: http://www.sotharen.nl

Print