Verbindt mensen en ideeën

Medewerker voor de watersportvakanties

Organisatie: Sailwise | Vacature nr: 7150

mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een verstandelijke beperking
hulpverlening en verzorging, sport en spel, vakantieactiviteiten
in overleg
ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten
tweemastklipper Lutgerdina [Enkhuizen/Harlingen]Catamaran Beatrix [Elahuizen, Friesland]watersporteiland Robinson Crusoe [Loosdrecht].

Taken en werkzaamheden

SailWise zoekt vrijwilligers die tegen een spatje kunnen om de vakanties voor mensen met een handicap mogelijk te maken, hebben we tijdens alle individuele reizen (en de groepsboekingen bij Robinson Crusoe) enthousiaste vrijwilligers nodig.
Wij bieden:

  • Een onvergetelijke ervaring.
  • Kosteloos volpension verblijf op de accommodatie.
  • Begeleiding door ervaren vrijwilligers en professionele bemanning.
  • Collectieve WA- en ongevallenverzekering tijdens vrijwilligerswerk- Reiskostenvergoeding- Medewerking aan verklaringen voor school/opleiding (i.v.m. studiepunten/stage), of uitkeringsinstantie (i.v.m. vrijwilligerswerk met behoud van uitkering).

Vaardigheden en kwaliteiten

Vrijwilliger zijn houdt in dat je assistentie biedt bij de dagelijkse verzorging, mensen begeleidt, huishoudelijke taken doet en ondersteunt bij de watersportactiviteiten.
Naast deze vrijwilligers zijn wij specifiek op zoek naar vrijwilligers  met een verpleegkundige achtergrond en vrijwilligers met zeilervaring. Ervaring in het begeleiden van mensen met een handicap is niet noodzakelijk. Voordat je als vrijwilliger begint, volg je een introductieprogramma. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. Dankzij SailWise en haar vrijwilligers kan iedereen genieten van een fantastische ervaring op het water.

Extra informatie

Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. SailWise biedt actieve en uitdagende watersportvakanties voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Het SailWise-team doet dit in samenwerking met vrijwilligers vanuit drie verschillende accommodaties: de tweemastklipper Lutgerdina, de catamaran Beatrix en het watersporteiland Robinson Crusoe.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Sailwise
Bierkade 1
1601 KR Enkhuizen
Website: http://www.sailwise.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Carola Waalwijk
E-mail: boekingen@sailwise.nl
Telefoon: 0228350752
Bereikbaar: 0228-350756

Terug naar vacatureoverzicht