Verbindt mensen en ideeën

Zweminstructeur

Organisatie: Groninger Zwemsportvereniging TriVia | Vacature nr: 10371

kinderen van 4 tot 12 jaar, volwassenen, vrouwen
sport en spel
in overleg
minimaal 1 uur, maximaal 6 uur
ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract
Zwembaden Het Helperbad, De Parrel, Kardinge

Taken en werkzaamheden

Binnen onze grote zwemvereniging hebben we nog plaats voor enkele enthousiaste zweminstructeurs die les willen geven aan verschillende groepen. Naast zwemles aan kinderen hebben we namelijk ook nog ruimte voor een zweminstructeur Trimzwemmen en vrouwelijke zweminstructeurs voor Zwemmen Speciaal. Dit is leszwemmen speciaal bedoeld voor allochtone vrouwen en voor vrouwen die, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen zwemmen in het bijzijn van mannen.
Onze lessen worden gegeven in de verschillende zwembaden van de stad Groningen. Ze vinden met name eind van de middag en in de avonduren plaats. Zwemmen Speciaal is op zondagmiddag.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zoeken zweminstructeurs met een certificaat op minimaal niveau 2 (KNZB) of vergelijkbaar. Tevens dien je over een EHBO-diploma/Medical First Aid Diploma te beschikken. De bereidheid om ook te gaan lesgeven volgens de KNZB SuperSpetters-methode is een pre.
Onze lessen worden gegeven in de verschillende zwembaden van de stad Groningen. Ze vinden met name eind van de middag en in de avonduren plaats. Zwemmen Speciaal is op zondagmiddag.

Interessant of leuk aan deze vacature

G.Z. TriVia maakt leszwemmen leuker! 
Vind jij het een uitdaging om kinderen op een leuke manier goed te leren zwemmen en kan je ook lessen in zwemvaardigheid geven? Dan ben je bij G.Z. TriVia aan het goede adres.

TriVia biedt de standaard vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding voor als je buiten de stad Groningen woont. Maar daarnaast kan je ook gratis meezwemmen in een van onze trimgroepen en kent TriVia opleidingsmogelijkheden.

Extra informatie

Voor meer informatie over G.Z. TriVia en deze vacature kunt u contact opnemen met Jetze de Groot, telefoonnummer 06-16981355, en op onze website kijken http://www.trivia.nl/.
Uw reactie kunt u sturen naar secretariaat@trivia.nl.
Als vereniging vragen wij altijd om een VOG.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Groninger Zwemsportvereniging TriVia
Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen
Website: http://www.trivia.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Jetze de Groot
E-mail: secretariaat@trivia.nl
Mobiel: 0629474700
Bereikbaar: werkdagen van 08:00-17:00

Terug naar vacatureoverzicht