Verbindt mensen en ideeën

Actiestarter

Organisatie: Plan | Vacature nr: 11397

iedereen
collecteren, culturele en creatieve activiteiten, sport en spel
in overleg
scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten
Overal in Nederland

Taken en werkzaamheden

Op de website www.voorplan.nl kan iedereen een eigen actie starten om geld in te zamelen voor meisjes (en jongens) in ontwikkelingslanden. Er worden bingo’s georganiseerd, hardloopwedstrijden gesponsord en op verjaardagen worden geen cadeaus maar donaties gevraagd. Lijkt het jou leuk om ook zo’n actie te starten en je in te zetten voor gelijke rechten en kansen voor meisjes? Lees dan snel verder.

Als actiestarter heb je één doel: een leuke actie organiseren en daarmee geld inzamelen om het leven van meisjes te verbeteren. We zoeken daarom iemand die van aanpakken houdt. Verder is het mooi als je zelf creatieve ideeën hebt voor een inzamelingsactie. Maar ben je wat minder creatief en wil je je wel graag inzetten? Dan staan wij altijd voor je klaar om mee te denken. Een inzamelingsactie hoeft niet groots te zijn. Hoe klein de actie ook is, iedere bijdrage helpt.

Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden!

Vaardigheden en kwaliteiten

De werkzaamheden kunnen vanuit huis uitgevoerd worden. Je kan zelf aangeven hoe vaak je een evenement wilt organiseren. Dit kan eenmalig zijn, maar ook iedere week. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Het is fijn als je creatief en ondernemend bent.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je inzetten voor een Goed doel.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om evenementen te organiseren en zo geld in te zamelen voor meisjes en jongens wereldwijd? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Plan International Nederland en kom ons team versterken! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl ter attentie van Sandra Versteeg.

Voor vragen over deze functie kun je het beste een mail sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl. Mocht je liever bellen, dan kun je terecht bij Sandra Versteeg. Tel. 085-7732007 (maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur).

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Plan
Stadhouderkade 60
1070 AL Amsterdam
Website: http://www.plannederland.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Sandra Versteeg
E-mail: vrijwilligers@plannederland.nl
Telefoon: 0857732007
Bereikbaar: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur

Terug naar vacatureoverzicht