Verbindt mensen en ideeën

Gastspreker

Organisatie: Plan | Vacature nr: 11398

iedereen
educatief werk, PR, communicatie en media, voorlichting
in overleg
scholing, vrijwilligerscontract, reiskosten
Overal in Nederland

Taken en werkzaamheden

Plan International Nederland is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Plan International doet dit door het uitvoeren van projecten in 54 ontwikkelingslanden die de achterstelling van meisjes tegengaan en de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes.

Voor dit vrijwilligerswerk vragen wij het volgende:

  • Goede contactuele vaardigheden.
  • Enthousiasme, overtuigingskracht en positieve energie.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Lijkt het jou leuk om als gastspreker aan de slag te gaan en zo het bereik van Plan International Nederland te vergroten? Meld je dan aan als vrijwilliger en kom ons team versterken! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl ter attentie van Sandra Versteeg..

Voor vragen over deze functie kan je het beste een mail sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl. Mocht je liever bellen, dan kun je terecht bij Sandra Versteeg. Tel. 085-7732007 (maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur).

Vaardigheden en kwaliteiten

Goed kunnen vertellen, spreken in het openbaar en enthousiasme.

Interessant of leuk aan deze vacature

Als gastspreker krijg je eerst een training bij Plan International Nederland. Zo weet jij precies hoe je het verhaal van Plan het beste over kan brengen. Hierna zal je in je eigen regio als gastspreker aan de slag gaan. Zo strijd jij mee voor gelijke rechten en kansen voor meisjes wereldwijd. Want als we meer mensen bereiken, kunnen we uiteindelijk voor meer hulp en ondersteuning zorgen in ontwikkelingslanden.
Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden!
Je volgt één dagdeel een training bij Plan International Nederland. Na deze training ga je bij diverse clubs en verenigingen langs als gastspreker. Dit zal vooral in de avonden zijn. Hoe vaak je als gastspreker aan de slag gaat, is helemaal aan jou.

Extra informatie

 Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar voor gastsprekers.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Plan
Stadhouderkade 60
1070 AL Amsterdam
Website: http://www.plannederland.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Sandra Versteeg
E-mail: vrijwilligers@plannederland.nl
Telefoon: 0857732007
Bereikbaar: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur

Terug naar vacatureoverzicht