Verbindt mensen en ideeën

Administratief medewerker secretariaat

Organisatie: Plaats de Wereld | Vacature nr: 12222

iedereen
administratie, kantoor en baliewerk
in overleg
minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract
Plaats de Wereld in Vries

Taken en werkzaamheden

Plaats de wereld organiseert een breed scala aan activiteiten. Om de organisatie goed te laten verlopen speelt de administratie een centrale rol. Zij zorgt ervoor, dat de administratie en het secretariaat goed worden gevoerd zodat we ons als transparante organisatie goed kunnen verantwoorden en profileren. Het team administratie heeft als aandachtsgebieden secretariaat, financiële administratie en fondsenwerving.
  Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een administratieve duizendpoot. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die inhoud kan geven aan secretariële taken, deze zelfstandig kan uitvoeren en een werkbaar secretarieel systeem kan opzetten. Dit omvat o.a.: - archivering en beheer adressenbestanden - receptietaken zoals telefoon beantwoorden en bezoekers te woord staan - voorbereiding rapportage & verslaglegging - bijhouden en beheer digitale bestandencorrespondentie & post.

Vaardigheden en kwaliteiten

Over Plaats de Wereld Plaats de Wereld verbindt mensen, ver weg en dichtbij. Omdat we alleen samen de wereld eerlijker en mooier kunnen maken. Onze laagdrempelige vrijwilligersorganisatie is een werk- en pleisterplaats waar we kennis en inspiratie over een leefstijl dichtbij de natuur en de veelkleurigheid van de wereld delen. Dat doen we eerlijk, respectvol en genietend. We werken samen met scholen, kerken, maatschappelijke organisaties en lokale overheden. Inkomsten en kennis delen we met projecten in andere werelddelen, waar we nauw bij betrokken zijn.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die: - enthousiast is over de visie en doelstelling van Plaats de Wereld - ervaring heeft op administratief en/of secretarieel vlak - zelfstandig kan functioneren en initiatiefrijk is - goed overweg kan met tekstverwerkings- en mailprogramma’s - minimaal 1, liefst 2 dagdelen per week beschikbaar is - communicatief en contactueel vaardig is.

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Een enthousiaste en dynamische organisatie die oog heeft voor haar vrijwilligers.
  • Een vrijwilligersovereenkomst en vrijwilligersverzekering tegen ongevallen en aansprakelijkheid.
  • De kans deel uit de maken van een initiatief dat van betekenis is voor mensen dichtbij én ver weg.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen.

Extra informatie

Voldoe je aan ons profiel? Laat het ons weten, dan gaan we graag met je in gesprek.
Wil je meer informatie over Plaats de Wereld of over deze functie? Neem dan contact op met Johan Westerhof (directeur) e-mail: info@plaatsdewereld.nl of telefoon 0592-795340 of 06-52212806.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Plaats de Wereld
Westerstraat 26a
9481 CB Vries
Website: http://www.plaatsdewereld.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Johan Westerhof
E-mail: info@plaatsdewereld.nl
Telefoon: 0592795340
Mobiel: 0652212806
Bereikbaar: ma. t.m. vr.

Terug naar vacatureoverzicht