Verbindt mensen en ideeën

Leiding zomerkamp voor kinderen 7 - 13 jaar

Organisatie: Stichting VakantieKind | Vacature nr: 6757

kinderen van 4 tot 12 jaar
activiteitenbegeleiding, vakantieactiviteiten
in overleg
scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
Recreatiecentrum de Woensberg in Blaricum en op Camping de Paasheuvel in Vierhouten.

Taken en werkzaamheden

Samen met zo'n 12 andere vrijwilligers en maximaal 35 kinderen tussen de 7 en 13 jaar logeer je een week lang op een prachtige camping in de natuur, waar je spannende activiteiten organiseert en de kinderen de week van hun leven bezorgt. Je staat vroeg op, helpt de kinderen met aankleden en douchen, eet met z'n allen in het kamphuis en bent de hele dag door actief met de allerleukste spelletjes en activiteiten. Verder verken je de omgeving en ga je met de kinderen zwemmen. De zomerkampen vinden plaats op twee locaties, namelijk op Recreatiecentrum de Woensberg in Blaricum en op Camping de Paasheuvel in Vierhouten. Kijk op onze website voor meer informatie.

Vaardigheden en kwaliteiten

Heb jij affiniteit met kinderen, ben je 18+, kun je goed samenwerken en heb je zin in een geweldige en actieve week op de hei? Geef je dan op als leiding van KinderDorp! Je bent beschikbaar in één van onderstaande weken: 19 juli - 25 juli, 26 juli - 1 augustus, 2 - 8 augustus of 9 - 15 augustus.

Interessant of leuk aan deze vacature

Naast een onvergetelijke ervaring bieden wij je natuurlijk kost en inwoning, maar ook zorgen wij voor een uitgebreide training, een vrijwilligersverzekering en begeleiding tijdens je kampweek.

Extra informatie

Stichting VakantieKind is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Ons doel is om kinderen uit alle lagen van de samenleving samen van een betaalbare vakantie te laten genieten op een andere locatie dan hun gewone woonplaats.Onze doelgroep bestaat dan ook niet alleen uit deelnemers uit modale gezinnen, maar vooral deelnemers uit de sociaal zwakkere sectoren van onze samenleving.Daarom bieden wij ieder jaar ondermeer plaats aan een aantal deelnemers uit sociale instellingen, zoals vluchtelingenwerk, kindertehuizen en pleeggezinnen.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Stichting VakantieKind
Postbus 45
3830 AA Leusden
Website: http://www.vakantiekind.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Charlotte van Wilpen
E-mail: vrijwilligers@vakantiekind.nl
Mobiel: 0642007131
Bereikbaar: kantooruren

Terug naar vacatureoverzicht