Verbindt mensen en ideeën

Leiding op educatief vakantiekamp

Organisatie: Vereniging Anderwijs | Vacature nr: 10148

jongeren 12 tot 16 jaar
activiteitenbegeleiding, educatief werk, vakantieactiviteiten
in overleg
minimaal 1 uur, maximaal 40 uur
WA-verzekering, onkostenvergoeding, reiskosten
Door heel Nederland

Taken en werkzaamheden

Voor haar educatieve vakantiekampen voor middelbare scholieren zoekt vereniging Anderwijs nieuwe leiding (min. HAVO-diploma). Samen met andere studenten en pas afgestudeerden uit het hele land organiseer en leid je een kamp variërend in lengte van 3 tot 8 dagen.
Kinderen die bij Anderwijs op kamp komen, hebben veelal een achterstand op school, door ziekte of anderszins, of hebben een steuntje nodig in de rug. Door in kleine groepjes begeleiding te geven, twee tot drie leerlingen per leiding, hopen we de kinderen het steuntje in de rug te kunnen geven dat ze nodig hebben.
Naast de 6 uur bijspijkeren per dag proberen we een echt vakantiegevoel neer te zetten door leuke en ontspannende activiteiten te doen, zoals spellen, sporten, muziek maken en alles wat de leiding maar bedenkt. 

Vaardigheden en kwaliteiten

Minimaal HAVO-diploma. Er vindt een (interne) training plaats voorafgaand aan het kamp. Hier wordt je vanzelf voor uitgenodigd.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het is educatief werk, je leert veel nieuwe mensen kennen, er zijn vooraf  trainingen, en het kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie

Door onze relatief kleine groepsgrootte (maximaal 21 deelnemers en 8 leiding) is het altijd heel gezellig. Alle gemaakte onkosten, zoals reizen, worden vergoed. Meer informatie en aanmelden via www.anderwijs.nl
Zie voor actuele locaties en data van de kampen op www.anderwijs.nl

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Vereniging Anderwijs
Postbus 13228
3507 LE Utrecht
Website: https://www.anderwijs.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Leo van Kampenhout
E-mail: leo@anderwijs.nl
Mobiel: 0612859188
Bereikbaar: alle dagen

Terug naar vacatureoverzicht