Verbindt mensen en ideeën

Receptionist(e)

Organisatie: WerkPro, Stee in Stad | Vacature nr: 11249

iedereen
administratie, kantoor en baliewerk, gastheer- en gastvrouwschap, huishoudelijk werk
in overleg
vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Hotel Stee in Stad

Taken en werkzaamheden

Als receptionist(e) zorg je voor het openen en sluiten van de receptie, het gastencontact (vooral tijdens het ontbijt en het inchecken) en het beantwoorden van vragen van zowel van gasten als via de mail. Ook beheer je boekingen en heb je overzicht op de schoonmaak.

Vaardigheden en kwaliteiten

Het is handig als je een beetje weet hoe computers werken, bijvoorbeeld het werken met Word en Outlook. Maar daar kunnen wij jou ook mee helpen. Het reserveringssysteem dat wij gebruiken zal jou ook worden uitgelegd. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.
  Goed gastencontact is ook belangrijk. Dit betekent dat je mensen te woord kunt staan en het niet vervelend vind om bijvoorbeeld uitleg te geven. We krijgen wel regelmatig buitenlandse gasten, waardoor het handig zou zijn als je ook Engels kan. Kan je dat niet? Geeft niks. Daar komen we over het algemeen wel uit.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je ontmoet mensen van over de hele wereld! En in de ochtend mag je het ontbijt klaarzetten waardoor zij hun dag weer positief tegemoet gaan! Ook is het een goede plek om aan je taalvaardigheden te werken en je ervaring te verbreden in het gastencontact. Je 'computerskills' worden aan de tand gevoeld, net zoals er aan je Engels en Duits kan worden gewerkt.
Wij hebben unieke kamers, een ander soort hotel dan wat men gewend is en zijn daardoor een kleurrijke en gezellige werkplek.

Extra informatie

Gastencontact, gastvrijheid, flexibiliteit en gezelligheid. Zijn dat kernwoorden die jou omschrijven? Wil je ons leren kennen? Mail of bel ons dan. Gaan we even zitten met een kop koffie en overleggen wat je wensen zijn.
Wij bieden werkervaringsplekken, participatiebaan-werkplekken, vrijwilligersplekken en begeleiden ook mensen met verschillende indicaties.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: http://www.werkpro.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Hendrieke Ritsema
E-mail: h.ritsema@werkpro.nl
Telefoon: 0505779896
Mobiel: 0611689000
Bereikbaar: kantooruren

Terug naar vacatureoverzicht