Verbindt mensen en ideeën

Teamlid Activiteiten

Organisatie: Ypsilon | Vacature nr: 12499

volwassenen
educatief werk, PR, communicatie en media, voorlichting
in overleg
minimaal 4 uur, maximaal 8 uur
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten
Overleg op hoofdlocatie in Groningen, Hoge der A 26, overig werk vanuit huis

Taken en werkzaamheden

We zoeken iemand die de activiteiten voor familie/naasten wil organiseren, zoals lezingen, gespreksgroepen en workshops of cursussen.
Op de website van Ypsilon Groningen leest u meer over de frequentie en inhoud van deze activiteiten (www.ypsilongroningen.nl).
  Als u dit werk gaat doen kunt u zelfstandig aan de slag maar u staat er niet alleen voor. U werkt samen met het huidige team vrijwilligers. Daarnaast is er een initiatiefgroep die mee denkt over het aanbod en in de uitvoering ondersteunend kan zijn. Er ligt bovendien een uitgebreid draaiboek met praktische informatie en relevante kontakten. U kunt deelnemen aan de kaderdagen die de landelijke organisatie organiseert. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Wij zoeken iemand die zelf familie/naaste is van iemand met psychosegevoeligheid of op een andere manier, bijvoorbeeld in de geestelijke gezondheidszorg, heeft ervaren wat psychosegevoeligheid voor familie/naasten met zich mee kan brengen.
  • Het teamlid dat wij zoeken is geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen die voor mensen met psychosegevoeligheid en hun familie/naasten van betekenis kunnen zijn en houdt dit onder andere bij door het lezen van informatie hierover van het landelijke bureau van Ypsilon en nieuwsbrieven van andere organisaties die kennis op dit terrein verspreiden. Praktische informatie over deze nieuwsbrieven is beschikbaar.
  • Het teamlid legt zijn oor te luisteren bij de achterban van de vereniging en kan wensen/ behoeften van familie/naasten omzetten in aanbod van activiteiten. Hij/zij is in staat zelfstandig experts aan te spreken met het verzoek een bijdrage te leveren aan de activiteiten, zoals een spreker, een cursusleider en of een gespreksleider. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Er wacht u leuk en dankbaar werk als u met ons mee gaat doen. Familie/naasten van mensen met psychosegevoeligheid hebben soms een zware last op hun schouders en zijn zeer geïnteresseerd in wat zij in lezingen en workshop krijgen aangereikt. 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Ypsilon
Hoge der A 26
9712 AE Groningen
Website: http://www.ypsilongroningen.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Talea Weitkamp
E-mail: groningen.ypsilon@gmail.com
Telefoon: 0503061505
Bereikbaar: Bij voorkeur reageren via de mail

Terug naar vacatureoverzicht