Verbindt mensen en ideeën

Redacteur

Organisatie: Stichting Groningen Plus | Vacature nr: 5990

ouderen 55+
computer, website, ICT, PR, communicatie en media
in overleg
minimaal 6 uur
WA-verzekering, onkostenvergoeding, reiskosten
Kantoor is gevestigd p/a Vondellaan 77 Groningen. De Seniorenkrant is gericht op de hele provincie en omliggende gebieden. 

Taken en werkzaamheden

Het schrijven van teksten voor Seniorenkrant Groningen. Ook kan de redacteur desgewenst assisteren bij het schrijven van teksten door leden van themagroepen. De redacteur maakt deel uit van de redactie. De krant richt op participatie en initiatieven van babyboomers en andere actieve ouderen.   

Vaardigheden en kwaliteiten

Ervaring met het schrijven van teksten is gewenst. U hebt affiniteit met het schrijven voor ouderen die het heft in eigen hand hebben en willen houden.

Interessant of leuk aan deze vacature

Wij zoeken mensen (m/v) van alle leeftijden die er plezier in hebben om mee te werken aan de krant. En hun kennis willen delen met en beschikbaar stellen van de medewerkers van de krant.

Extra informatie

Seniorenkrant Groningen is een internetkrant van en voor actieve 55-plussers in stad en provincie Groningen en ook daar buiten. De krant richt op participatie en initiatieven van babyboomers en andere actieve ouderen. De krant heeft een enthousiaste redactie en bestaat bijna vijf jaar.
De krant werkt aan een nieuwe formule: meer nadruk op interactie met de lezers, met een belangrijke inbreng van 55+ themagroepen. Ook moderniseren we de vormgeving.  

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Stichting Groningen Plus
Vondellaan 77
9721 LC Groningen
Website: http://groningenplus.net


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Gert Los
E-mail: info@groningenplus.net
Telefoon: 0503642320
Bereikbaar: di woe do van 9.00 tot 12.00 of via e-mail

Terug naar vacatureoverzicht