Verbindt mensen en ideeën

Afwashulp

Organisatie: Wijkcentrum Het Dok | Vacature nr: 10521

iedereen
bar en horeca
in overleg
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
minimaal 4 uur, maximaal 12 uur
scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Wijkcentrum Het Dok 

Taken en werkzaamheden

Wijkcentrum Het Dok, gelegen in de wijk Lewenborg, heeft een buurtrestaurant genaamd "De Eeterie". Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend en serveert lunch en diner aan de dagelijkse bezoekers maar ook aan groepen die een ruimte in het buurtcentrum huren. In de keuken werken naast een reguliere kokkin veel vrijwilligers met of zonder basiskookervaring. Daarnaast zijn er ook met enige regelmaat stagiaires actief.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de volgende taak: Afwaswerkzaamheden.
Tijdstip: 16.30 tot sluitingstijd (circa 19.30 uur) van De Eeterie incl. het netjes achterlaten van de keuken (samen met collega's). Beschikbaarheid op dinsdag tm vrijdag of een keuze van 1 van deze dagdelen. 

Wij bieden je hiervoor een vrijwiligersvergoeding van €5,- per dagdeel van 4 uur en de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik te maken van lunch (75% korting)en diner (€ 1,60 per keer).
Veel gezelllige collega's en je bent actief voor het grootste multifunctionele wijkcentrum van de stad Groningen, met o.a. een bibliotheek, politiespreekuur, sociaal-culturele activiteiten, buurtcafé, wijkinternetcafé en theaterzaal. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Sociaal ingesteld.
  • Gezellige persoonlijkheid die het leuk vindt om deel te nemen aan de maatschappij.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Woonachtig in nabijheid van de locatie (reiskosten worden niet vergoed).

Interessant of leuk aan deze vacature

Je maakt deel uit van een groot team, bestaande uit een grote diversiteit aan mensen. Daarnaast is buurtrestaurant De Eeterie enkele jaren geleden verkozen tot de op één na beste vrijwllligerslocatie van de Provincie Groningen.
  Ook kunnen wij deze vacature omzetten in een participatiebaan waarbij minimaal beschikbaarheid van 16 uur per week noodzakelijk is. Via de uitkerende instantie kun je nagaan of je in aamerking kunt komen voor een participatibaan.

Extra informatie

Beloning: 

Wij bieden je hiervoor een vrijwiligersvergoeding van €5,- per dagdeel van 4 uur en de mogelijkheid om tegen een zeer gereudeesr tarief gebruik te maken van lunch (75% korting)en diner (€ 1,60 per keer).
Veel gezelllige collega's en je bent actief voor het grootste multifunctionele wijkcentrum van de stad Groningen, met o.a. een bibliotheek, politiespreekuur, sociaal-culturele activiteiten, buurtcafé, wijkinternetcafé en theaterzaal. 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Wijkcentrum Het Dok
Kajuit 4
9733 CA Groningen
Website: http://www.wijkcentrumhetdok.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Annemiek Hoesen
E-mail: info@wijkcentrumhetdok.nl
Telefoon: 0505446888
Mobiel: 0652196412
Bereikbaar: dagelijks

Terug naar vacatureoverzicht