Verbindt mensen en ideeën

Dierverzorg(st)er

Organisatie: De Beestenborg | Vacature nr: 8136

dieren, iedereen
buitenwerk en tuinwerk, dierenverzorging, educatief werk
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 20 uur
WA-verzekering, vrijwilligerscontract
Kinderboerderij de Beestenborg

Taken en werkzaamheden

Als vrijwilliger op de kinderboerderij is jouw voornaamste taak de zorg voor de aanwezige dieren. Naast de dagelijkse zorg zoals het voeren en verschonen verwachten wij ook dat je de gezondheid van de dieren in de gaten houdt.

Vaardigheden en kwaliteiten

Kennis van de aanwezige diergroepen waar het de verzorging betreft, (basis)kennis waar het de gezondheid van de dieren betreft.

Interessant of leuk aan deze vacature

De kinderboerderij de Beestenborg in Ulgersmaborg bestaat al ruim 25 jaar. Het is een groene plek waar kinderen en jongeren kennis kunnen maken met verschillende dieren. Daarnaast is het is een mooie ontmoetingsplek voor jong en oud om kennis te maken met elkaar en met de wereld van de dieren. Sinds juni 2014 beschikt de Beestenborg over een grote speeltuin met terras, deze speeltuin is voorzien van het NSGK keurmerk, kortom een unieke plek voor iedereen!

Extra informatie

Wij bieden een veilige omgeving aan kinderen om te spelen en om in contact te komen met dieren. Het vertrouwen dat gegeven wordt door de ouders/verzorgers van de kinderen is voor ons belangrijk. Voor deze functie vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en zal er een vrijwilligersovereenkomst worden opgesteld. Sinds augustus 2015 werken er ook cliënten van Zorgboerderij de Golden Raand op de Beestenborg.

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

De Beestenborg
Akeleiweg 69
9731 JC Groningen
Website: http://www.debeestenborg.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Marjolein Helleman-Funhoff
E-mail: marjoh41@gmail.com
Mobiel: 0610598906
Bereikbaar: woensdag van 09.00 tot 12.00

Terug naar vacatureoverzicht