Verbindt mensen en ideeën

Regiocoördinator

Organisatie: Stichting Schooldakrevolutie | Vacature nr: 10220

iedereen
bezoekwerk, informatie- en advieswerk, voorlichting
in overleg
minimaal 8 uur, maximaal 8 uur
vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
In de regio van Groningen. Vanuit huis werken is ook mogelijk. 

Taken en werkzaamheden

Als regiocoördinator ben je binnen een bepaalde regio verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitie van de Schooldakrevolutie dat in 2020 de helft van alle scholen is belegd met zonnepanelen en de besparingen worden ingezet voor lesprogramma’s en verduurzaming in het gebouw. Je legt contact met schoolbestuurders en gemeenten en probeert hen “mee te krijgen”. Je ondersteunt hen bij het realiseren van de doelstellingen en zorgt dat de scholen dak-scans krijgen, dat ze besluiten om in zonnepanelen te investeren en zorgt dat ze ondersteuning krijgen in de uitvoeringsfase. Je wordt hierbij ondersteund door andere leden van het team Schooldakrevolutie die scans maken en advies kunnen geven. 

We zijn op zoek naar iemand die uitstekend kan netwerken en de school- en gemeentewereld goed kent. Een proactieve houding is belangrijk. Je bent iemand die bijeenkomsten organiseert en 1-op-1 mensen overtuigt zodat ze de ambitie van de Schooldakrevolutie gaan overnemen en zich gaan inzetten om deze te realiseren.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Goede netwerker en communicatieve vaardigheden.
  • Heeft ervaring in het onderwijs en/of contact hiermee.
  • Passie voor een duurzamere samenleving.
  • Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding.
  • Je gaat gestructureerd te werk en je bent flexibel.

Interessant of leuk aan deze vacature

De stichting heeft als doelstelling om in 2020 de helft van alle schooldaken van zonnepanelen te voorzien en besparingen voor lesprogramma’s in te zetten. Daarom maken wij de overstap op zonnestroom zo gemakkelijk mogelijk voor schoolbesturen en gemeenten. De stichting is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. 

Ben jij iemand die zich graag inzet om de maatschappij duurzamer te maken? Ben je in staat om anderen te overtuigen om zo veel mogelijk zonnepanelen op scholen te krijgen? Kan je goed werken in een team van enthousiaste vrijwilligers en stagiairs? Ben je een goede netwerker? Dan ben jij de regiocoördinator die de Stichting Schooldakrevolutie zoekt! 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?


Informatie over de organisatie

Stichting Schooldakrevolutie
Gedempt Hamerkanaal 189
1021 KP Amsterdam
Website: http://www.schooldakrevolutie.nl


Contactpersoon vacature

Naam: Dhr. Litzen van den Dobbelsteen
E-mail: litzen.vandendobbelsteen@schooldakrevolutie.nl
Bereikbaar: onbekend

Terug naar vacatureoverzicht